Advokat i Rudkøbing

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Rudkøbing
  • Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter
  • Billig advokat - Vi matcher din opgave med firmaerne

Få 3 Advokat tilbudFind en erfaren advokat i Rudkøbing - Få 3 gratis tilbud

21. december 2017. At finde en reel advokat i Rudkøbing er muligvis ikke helt så nemt som man skulle tro. Ikke alle advokater har et godt ry og hvad skal man egentlig give for at få løst en advokatopgave af en erfaren advokat i Rudkøbing?
Løsningen finder du her på 3advokattilbud.dk! Med vores gratis online service kan du - 100% gratis og uforpligtende - få tre attraktive tilbud fra effektive advokater i Rudkøbing. Du skal bare indtaste sagen i webskemaet online på mindre end 10 minutter.
Måske er din sag kompliceret? I så bør du nogenlunde detaljeret beskrive problemet, så kun de advokater med de rette kvalifikationer kommer med tilbud på din sag. Hvis din sag er en standardopgave, er det normalt let at finde den billigste pris. Mere komplicerede sager bør ikke være afhængig af prisen men derimod på kvaliteten.

Ansvarspådragende adfærd

Den økonomiske skade er differencen mellem, hvad skadelidte ville have haft, hvis ansvarspådragende adfærd ikke var sket, og hvad skadelidte har efter, at skaden har fundet sted.
En undtagelse til dette synspunkt, er erstatningrettens bestemmelser om godtgørelser som for eksempel ton og ménerstatning, som netop er kompensation for skader, der ikke kan opgøres til et økonomisk tab.
Et synspunkt er, at disse former for erstatning udgør en kompensation for et mistet gode eller en ulempe, som man må leve med. Ikke-økonomisk skade erstattes som udgangspunkt kun, hvis der findes særlig hjemmel til det.

Spar op til 15% på en kompetent advokat

Nogle advokater er specialiseret i enkeltområder som for eksempel:
  • Arvesager
  • Fonde
  • Internationale retsforhold
  • Outsourcing
  • Økonomisk Analyse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5900 Rudkøbing
Advokat Torben Svejstrup
Rue 31
5900 Rudkøbing
CVR: 28961359
Hjemmeside
Bundgaard Advokater
Torvet 2
5900 Rudkøbing
CVR: 26821398
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Borch
Brogade 7
5900 Rudkøbing
CVR: 29414610
Hjemmeside