Advokat Roskilde

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Roskilde
  • Udfyld formularen på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Vi sparer dig for tid og penge

Få 3 Advokat Roskilde tilbud
Ageras Advokattilbud

Bestil 3 gratis lokale advokat tilbud i Roskilde

Brug 3advokattilbud.dk til at indhente 3 tilbud fra advokat firmaer i Roskilde, der gerne - gratis og uforpligtende - vil byde på din sag. Beskriv i kontaktskemaet, hvorfor du har brug for en advokat og send sagen ind til os. Når opgaven er modtaget, bliver den læst igennem og derefter udsendt til relevante advokatfirmaer og -kontorer.
Det er maksimalt 3 advokater fra Roskilde, der får mulighed for at aflevere tilbud så du ikke drukner fuldstændigt i alle mulige tilbud og dermed mister overblikket. Når du har modtaget dine tilbud, kan du sætte dig i fred og ro, og læse dem igennem og derefter beslutte dig for, hvilket tilbud du vælger.
Der er stort set ingen begrænsning i, hvilke typer advokatsager, du kan få tilbud på. Det kunne for eksempel være administration af fast ejendom, børnebidrag, boligkøb, internationale kontrakter, konfliktmægling, moms og afgifter eller en skilsmisse.

Er dit testamente fra før 2008?

Hvornår har du sidst haft dit testamente til eftersyn hos en advokat? Aldrig? Ok, så bør du læse videre her. Hvis dit testamente er udarbejdet før 2008, er det sandsynligvis ikke korrekt idet Arveloven fra 2008 medførte adskillige ændringer i arvereglerne.
Få en erfaren advokat med speciale i arveret til at se på testamentet med friske øjne. Selv om ens testamente er udarbejdet af en advokat, er det ikke sikkert at denne er specialist i arveret ligesom der kan være lavet ændringer i den gældende lovgivning.
Hvis ældre medlemmer af familien har oprettet testamente før 2008, bør man opfordre dem til at få kontrolleret om testamentet er som det skal være. Selv om et testamente er oprettet hos enr notar, er dette heller ingen garanti for kvaliteten af testamentet.

Få tilbud fra billige og gode advokater

Her er nogle eksempler på områder i Roskilde kommune, hvor vi kan tilbyde 3 advokattilbud:
  • Gundsølille
  • Ågerup
  • Veddelev
  • Himmelev
  • Vindinge

Få 3 Advokat Roskilde tilbud


Eksempler på advokat i 4000 Roskilde

Anders Rynkebjerg
Københavnsvej 69
4000 Roskilde
CVR: 29734305
Hjemmeside
Advokatfirmaet Roar
Allehelgensgade 19
4000 Roskilde
CVR: 16182184
Hjemmeside
Advokatfirmaet Harry Tschernja
Himmelev Bygade 68
4000 Roskilde
CVR: 11149472
Hjemmeside