Advokat i Roskilde

  • Få 3 attraktive tilbud fra advokater i Roskilde
  • Udfyld formularen online på mindre 6 minutter
  • Spar 35 pct på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Gratis advokatrådgivning?

3. august 2017. 3advokattilbud.dk tilbyder ikke gratis advokatrådgivning. Vi tilbyder, at du gratis kan få 3 tilbud på din advokatopgave fra advokatfirmaer, der gerne vil hjælpe dig med din sag (mod betaling). Gratis advokatrådgivning tilbydes i de fleste kommuner i landet.
Ved gratis advokatrådgivning kan du få en kort snak med en advokat om din sag. Her kan I finde ud af, om der overhovedet er en sag og i givet fald, hvordan du kommer videre. Skal sagen fortsættes sker det mod normal betaling hos en advokat.
I visse tilfælde kan man få gratis advokatbistand. Det gælder f.eks. i sager om tvangsfjernelser og hvis man stort set ingen indtægt har. Ansøgning om gratis advokatbistand kan advokaten hjælpe dig med at søge om.

Er dit testamente fra før 2008?

Hvornår har du sidst haft dit testamente til eftersyn hos en advokat? Aldrig? Ok, så bør du læse videre her. Hvis dit testamente er udarbejdet før 2008, er det sandsynligvis ikke korrekt idet Arveloven fra 2008 medførte adskillige ændringer i arvereglerne.
Få en erfaren advokat med speciale i arveret til at se på testamentet med friske øjne. Selv om ens testamente er udarbejdet af en advokat, er det ikke sikkert at denne er specialist i arveret ligesom der kan være lavet ændringer i den gældende lovgivning.
Hvis ældre medlemmer af familien har oprettet testamente før 2008, bør man opfordre dem til at få kontrolleret om testamentet er som det skal være. Selv om et testamente er oprettet hos enr notar, er dette heller ingen garanti for kvaliteten af testamentet.

Få tilbud fra billige og gode advokater

Her er nogle eksempler på områder i Roskilde kommune, hvor vi kan tilbyde 3 advokattilbud:
  • Gundsølille
  • Ågerup
  • Veddelev
  • Himmelev
  • Vindinge

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4000 Roskilde
Advokaterne Hestetorvet​
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR: 86816415
Hjemmeside
Advokatfirmaet Roar
Allehelgensgade 19
4000 Roskilde
CVR: 16182184
Hjemmeside
CityAdvokat.dk
Vindingevej 7
4000 Roskilde
CVR: 10571332
Hjemmeside