Advokat Ringsted

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Ringsted
  • Udfyld skemaet online på bare 3 minutter
  • Billig advokat - Find kvalitetsbevidste firmaer her

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 skræddersyede tilbud fra Ringsted advokat

21. juli 2018. Her på vores gratis webservice kan du hurtigt og uforpligtende få 3 skræddersyede advokat tilbud fra lokale advokatfirmaer i Ringsted, der gerne vil tilbyde at l'se alle typer af advokatsager for dig - til en rigtig god pris. Hvorfor bruge kostbar tid? Hvorfor betale for at få tilbud? Her er det gratis og nemt!
Altså når du skal have 3 konkrete tilbud på din advokatopgave i Ringsted. Indtast din sag online på 6-7 minutter og få 3 avancerede advokat tilbud i Ringsted, som du frit kan vælge mellem. Spar mellem 24 og 28 procent på advokatsalæret ved først at indhente 3 gratis advokattilbud via 3advokattilbud.dk.
Når du har fundet den rigtige advokat til din sag i Ringsted, så få dig en snak med advokaten. Altså allerede inden sagen påbegyndes. På denne måde kan advokaten rådgive dig om sagen og om hvordan den løses bedst muligt. Du bestemmer selv, hvornår sagen skal påbegyndes.

Myndighedsrådgivning og myndighedsforhold

Søger du myndighedsrådgivning? Vores tilknyttede advokatfirmaer har faste myndighedsklienter, som der sparres løbende med og som der varetages konkret sagsbehandling for. Andre myndighedsklienter serviceres i enkeltsager.
Tilsvarende bistår advokatfirmaerne virksomheder og private i relation til myndighedsforhold, herunder ved forhandling med myndighederne, rådgivning og prøvelse af afgørelser i domstols- og rekurssystemet. Rådgivning omfatter generel forvaltningsret og særlovsreguleringer.
Efter en afgørelse, indgår advokatfirmaerne i forhandlinger med klagere og repræsenterer myndigheder ved klagenævn og under domstolbehandling. Erhvervsadvokater har en særlig spidskompetence indenfor ekspropriations- og planretten samt for regulering af byggeri.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

I hele Ringsted kommune kan vi finde en pålidelig advokat til at løse din sag f.eks:
  • Jystrup
  • Haraldsted
  • Gyrstinge
  • Sigersted
  • Kværkeby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4100 Ringsted

Boligraadgiver.dk
Schandorphsvej 27
4100 Ringsted
CVR: 32677789
Hjemmeside
Ladefoged Advokatfirma
Møllegade 7
4100 Ringsted
CVR: 70872315
Hjemmeside
Advokaterne Hvidtsted
Søgade 16
4100 Ringsted
CVR: 32376444
Hjemmeside