Advokat Ringsted

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Ringsted
  • Udfyld webformularen på mindre end 4 minutter
  • Billig advokat - Indsend din opgave i dag

Få 3 Advokat Ringsted tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 skræddersyede tilbud fra Ringsted advokat

Her på vores gratis webservice kan du hurtigt og uforpligtende få 3 skræddersyede advokat tilbud fra lokale advokatfirmaer i Ringsted, der gerne vil tilbyde at læse alle typer af advokatsager for dig - til en rigtig god pris. Hvorfor bruge kostbar tid? Hvorfor betale for at få tilbud? Her er det gratis og nemt!
Altså når du skal have 3 konkrete tilbud på din advokatopgave i Ringsted. Indtast din sag online på 6-7 minutter og få 3 avancerede advokat tilbud i Ringsted, som du frit kan vælge mellem. Spar mellem 24 og 28 procent på advokatsalæret ved først at indhente 3 gratis advokattilbud via 3advokattilbud.dk.
Når du har fundet den rigtige advokat til din sag i Ringsted, så få dig en snak med advokaten. På denne måde kan advokaten rådgive dig om sagen og om hvordan den løses bedst muligt. Du bestemmer selv, hvornår sagen skal påbegyndes. Indsend sagen i dag og spar måske op til 20 pct.

Myndighedsrådgivning og myndighedsforhold

Søger du myndighedsrådgivning? Vores tilknyttede advokatfirmaer har faste myndighedsklienter, som der sparres løbende med og som der varetages konkret sagsbehandling for. Andre myndighedsklienter serviceres i enkeltsager.
Tilsvarende bistår advokatfirmaerne virksomheder og private i relation til myndighedsforhold, herunder ved forhandling med myndighederne, rådgivning og prøvelse af afgørelser i domstols- og rekurssystemet. Rådgivning omfatter generel forvaltningsret og særlovsreguleringer.
Efter en afgørelse, indgår advokatfirmaerne i forhandlinger med klagere og repræsenterer myndigheder ved klagenævn og under domstolbehandling. Erhvervsadvokater har en særlig spidskompetence indenfor ekspropriations- og planretten samt for regulering af byggeri.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

I hele Ringsted kommune kan vi finde en pålidelig advokat til at løse din sag f.eks:
  • Jystrup
  • Haraldsted
  • Gyrstinge
  • Sigersted
  • Kværkeby

Få 3 Advokat Ringsted tilbud


Eksempler på advokat i 4100 Ringsted

Advokaterne Hvidtsted
Søgade 16
4100 Ringsted
CVR: 32376444
Hjemmeside
Advokatfirmaet Svendsen
Torvet 6
4100 Ringsted
CVR: 14773479
Hjemmeside
Boligraadgiver.dk
Schandorphsvej 27
4100 Ringsted
CVR: 32677789
Hjemmeside