Advokat i Ringsted

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Ringsted
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Spar 30 procent på en dygtig advokat

Få 3 tilbud

Hvad koster en dygtig advokat?

3. august 2017. Her på 3advokattilbud.dk kan du - uforpligtende og helt gratis - få 3 lokale tilbud fra erfarne og billige advokater i Ringsted. Du udfylder blot onlineskemaet på under 7 min, hvorefter du modtager tilbud fra tre kompetente advokatfirmaer, der meget gerne vil løse din opgave.
Du vil normalt modtage tilbuddene inden for 30 timer dog lidt længere hen over weekend og helligdage. Vore tilknyttede advokatkontorer i Ringsted har bred erfaring på alle område og vil ofte udføre arbejdet hurtigere og sikrere end advokater uden denne erfaring.
3advokattilbud.dk skal ikke have kommision eller procenter af din opgave - vi er blot formidlere af opgaven. Det er således helt og aldeles gratis for dig at indhente dine tilbud på alle typer af advokatsager. Få dine tre helt gratis advokattilbud i Ringsted nu!

Myndighedsrådgivning og myndighedsforhold

Søger du myndighedsrådgivning? Vores tilknyttede advokatfirmaer har faste myndighedsklienter, som der sparres løbende med og som der varetages konkret sagsbehandling for. Andre myndighedsklienter serviceres i enkeltsager.
Tilsvarende bistår advokatfirmaerne virksomheder og private i relation til myndighedsforhold, herunder ved forhandling med myndighederne, rådgivning og prøvelse af afgørelser i domstols- og rekurssystemet. Rådgivning omfatter generel forvaltningsret og særlovsreguleringer.
Efter en afgørelse, indgår advokatfirmaerne i forhandlinger med klagere og repræsenterer myndigheder ved klagenævn og under domstolbehandling. Erhvervsadvokater har en særlig spidskompetence indenfor ekspropriations- og planretten samt for regulering af byggeri.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

Uanset hvor i Ringsted kommune du har bopæl, kan vi finde en dygtig advokat til at håndtere din sag:
  • Jystrup
  • Haraldsted
  • Gyrstinge
  • Sigersted
  • Kværkeby

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4100 Ringsted
Advokatfirmaet Ole Gyde Poulsen
Møllegade 7
4100 Ringsted
CVR: 19521575
Hjemmeside
Advokaterne Hvidtsted
Søgade 16
4100 Ringsted
CVR: 32376444
Hjemmeside
Boligraadgiver.dk
Schandorphsvej 27
4100 Ringsted
CVR: 32677789
Hjemmeside