Advokat Ringkøbing

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Ringkøbing
  • Udfyld skemaet på under 10 minutter
  • Billig advokat - Her får du tilbud fra velegnede firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud fra pålidelige advokat firmaer i Ringkøbing

15. juni 2018. Er du på jagt efter en professionel og billig Ringkøbing advokat? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis portal til at bestille 3 fordelagtige advokattilbud. Ved at indtaste din advokatopgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne i ro og mag hjemme hos dig selv.
3advokattilbud.dk er kun formidler af din opgave. Prisen på opgaven aftales direkte mellem dig og den valgte advokat i Ringkøbing. Benyt derfor vores gratis online service. Beskriv din advokat opgave i dag og få 3 100 procent velegnede tilbud på 30-36 timer.
Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 fleksible tilbud fra advokatfirmaer i Ringkøbing i din indbakke. 3advokattilbud.dk lever op til vore kunders behov og forventninger om professionel advokathjælp når det er bedst. Få løst din advokatsag hurtigt og billigt - brug en professionel erfaren advokat.

Hvad er objektivt ansvar?

Generelt gælder det for både børn og voksne, at jo farligere en handling er, jo større agtpågivenhed forventes der, og jo mindre uagtsomhed skal der til, for at ifalde ansvar.
Objektivt ansvar. I nogle tilfælde er det i lovgivningen bestemt, at bestemte handlinger skal være omfattet af objektivt ansvar. Objektivt ansvar betyder ansvar uden skyld. Dvs. at det ikke er nødvendigt at bedømme, hvorvidt der er foretaget en culpøs handling, men at handlingen alene er nok til at ifalde ansvar.
Også ved objektivt ansvar skal betingelserne om økonomisk tab eller værnet interesse, årsagssammenhæng og påregnelighed været til stede for at der kan pålægges et erstatningsansvar.

Lad professionelle firmaer løse din opgave

Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis indhente tilbud fra advokater indenfor en lang række områder f.eks.:
  • Fremtidskontrakter
  • Socialret
  • Tysk-danske retsforhold
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Voldsoffer

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6950 Ringkøbing

AS Advokatanpartsselskab
Skolevej 35, Rindum
6950 Ringkøbing
CVR: 35844945
Hjemmeside
Advokathuset Eegholm A/S
Ø Strandgade 19
6950 Ringkøbing
CVR: 25098544
Hjemmeside
BH Advokat-Holdingselskab Af 2014 ApS
Astrupvej 8
6950 Ringkøbing
CVR: 36185333
Hjemmeside