Advokat Ringkøbing

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Ringkøbing
  • Udfyld formularen på mindre end 5 minutter
  • Billig advokat - Opnå store rabatter

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud fra pålidelige advokat firmaer i Ringkøbing

5. juli 2018. Er du på jagt efter en professionel og billig Ringkøbing advokat? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis portal til at bestille 3 fordelagtige advokattilbud. Ved at indtaste din advokatopgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne i ro og mag hjemme hos dig selv.
3advokattilbud.dk er kun formidler af din opgave. Prisen på opgaven aftales direkte mellem dig og den valgte advokat i Ringkøbing. Benyt derfor vores gratis online service. Beskriv din advokat opgave i dag og få 3 100 procent velegnede tilbud på 30-36 timer.
Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 fleksible tilbud fra advokatfirmaer i Ringkøbing i din indbakke. 3advokattilbud.dk lever op til vore kunders behov og forventninger om professionel advokathjælp når det er bedst. Få løst din advokatsag hurtigt og billigt - brug en professionel erfaren advokat.

Hvad er objektivt ansvar?

Generelt gælder det for både børn og voksne, at jo farligere en handling er, jo større agtpågivenhed forventes der, og jo mindre uagtsomhed skal der til, for at ifalde ansvar.
Objektivt ansvar. I nogle tilfælde er det i lovgivningen bestemt, at bestemte handlinger skal være omfattet af objektivt ansvar. Objektivt ansvar betyder ansvar uden skyld. Dvs. at det ikke er nødvendigt at bedømme, hvorvidt der er foretaget en culpøs handling, men at handlingen alene er nok til at ifalde ansvar.
Også ved objektivt ansvar skal betingelserne om økonomisk tab eller værnet interesse, årsagssammenhæng og påregnelighed været til stede for at der kan pålægges et erstatningsansvar.

Lad professionelle firmaer løse din opgave

Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis indhente tilbud fra advokater indenfor en lang række områder f.eks.:
  • Fremtidskontrakter
  • Socialret
  • Tysk-danske retsforhold
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Voldsoffer

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6950 Ringkøbing

Advokatanpartsselskabet Thorninger
Herningvej 1
6950 Ringkøbing
CVR: 28709609
Hjemmeside
Advokathuset Eegholm A/S
Ø Strandgade 19
6950 Ringkøbing
CVR: 25098544
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen
Østergade 8
6950 Ringkøbing
CVR: 63730017
Hjemmeside