Advokat i Ringkøbing

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Ringkøbing
  • Udfyld online skemaet på mindre 3 minutter
  • Spar 25 pct på en kvalitetssikret advokat

Få 3 tilbud

Spar op til 20% på advokatsalæret

3. august 2017. Få 3 supergode advokattilbud - gratis og uforpligtende - fra advokater i Ringkøbing-Skjern kommune. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dit behov for advokathjælp.
Herefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle advokatfirmaer i Ringkøbing-Skjern kommune, der gerne vil tilbyde juridisk hjælp til dig. På denne måde kan du spare op til 20% på advokatsalæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos lokale advokatfirmaer.
Ringkøbing-Skjern kommune er som bekendt Danmarks største kommune rent arealmæssigt men vi dækker hele kommunen lige fra Nymindegab til Søndervig. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige advokat til netop din sag.

Hvad er objektivt ansvar?

Generelt gælder det for både børn og voksne, at jo farligere en handling er, jo større agtpågivenhed forventes der, og jo mindre uagtsomhed skal der til, for at ifalde ansvar.
Objektivt ansvar. I nogle tilfælde er det i lovgivningen bestemt, at bestemte handlinger skal være omfattet af objektivt ansvar. Objektivt ansvar betyder ansvar uden skyld. Dvs. at det ikke er nødvendigt at bedømme, hvorvidt der er foretaget en culpøs handling, men at handlingen alene er nok til at ifalde ansvar.
Også ved objektivt ansvar skal betingelserne om økonomisk tab eller værnet interesse, årsagssammenhæng og påregnelighed været til stede for at der kan pålægges et erstatningsansvar.

Lad professionelle firmaer løse din opgave

Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis indhente tilbud fra advokater indenfor en lang række områder f.eks.:
  • Fremtidskontrakter
  • Socialret
  • Tysk-danske retsforhold
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Voldsoffer

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 6950 Ringkøbing
Advokatanpartsselskabet Thorninger
Herningvej 1
6950 Ringkøbing
CVR: 28709609
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen
Østergade 8
6950 Ringkøbing
CVR: 63730017
Hjemmeside
Advokathuset Eegholm A/S
Ø Strandgade 19
6950 Ringkøbing
CVR: 25098544
Hjemmeside