Advokat i Ribe

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Ribe
  • Udfyld onlineskemaet på under 5 minutter
  • Spar 35 % på en troværdig advokat

Få 3 tilbud

Advokaterne er stolte af deres arbejde

3. august 2017. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 advokat tilbud fra seriøse advokatkontorer i Ribe. Det er 100% gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne tilbud - der er ingen tvang.
Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din advokatsag ligegyldigt om sagen er lille eller stor. Du kan spare op til 25 procent på en advokat i Ribe ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
Advokaterne i og i nærheden af Ribe er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De sørger for, at klienterne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod ros, når en sag er afsluttet med det ønskede udfald - dvs. et udfald til din fordel.

Den sociale lovgivning og erstatningsret

Ydelser i henhold til den sociale lovgivning, herunder dagpenge, sygehjælp, pension efter den sociale pensionslovgivning og ydelser i henhold til lov om arbejdsskadeforsikring, som tilkommer en skadelidt eller efterlevende, kan ikke danne grundlag for regreskrav mod den erstatningsansvarlige.
Sygedagpengeydelser efter sygedagpengeloven kan dog danne grundlag for regreskrav mod den erstatningsansvarlige jf. en særlig bestemmelse i sygedagpengeloven.
Arbejdsskadeerstatning: Skadelidtes krav mod den erstatningsansvarlige nedsættes, såfremt der udbetales erstatning efter arbejdsskadesikringsloven.

Vi finder 3 lokale advokater, der gerne vil løse din opgave

Advokater i Ribe assisterer gerne i eksempelvis disse type af sager:
  • Børsmarkedet
  • Forsørgertab
  • Mortifikation af pantebreve
  • Plan- og miljøret
  • Skatter og afgifter

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 6760 Ribe
Langberg og Winther Advokatanpartsselskab
Tvedgade 21
6760 Ribe
CVR: 32933033
Hjemmeside
Skalborg Hansen ApS
Vibevænget 4
6760 Ribe
CVR: 31616514
Hjemmeside
Advokatfirmaet Rohrsted
Tømmergangen 7
6760 Ribe
CVR: 36270195
Hjemmeside