Advokat Rødekro

  • Få 3 reelle tilbud fra advokater i Rødekro
  • Udfyld formularen online på mindre end 9 minutter
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Få 3 Advokat Rødekro tilbud
Ageras Advokattilbud

3 gratis tilbud på advokat i Rødekro - Få dem lige her!

Få op til 3 tilbud på et billigt og seriøst advokatfirma fra Rødekro. Udfyld kontaktformularen online på under 5 minutter og få 3 tiltalende tilbud fra solide advokater i Rødekro-området. Bemærk at det ikke altid er en god idé at sige ja tak til det første og billigste tilbud.
Husk at undersøge advokatens anbefalinger og tjek også gerne, at advokaten ikke er helt ny men er velrenommeret og som følge deraf har bred erfaring. Vores godkendte partnere kan løse opgaver i hele Danmark. Modtag 3 gode tilbud på din sag fra effektive advokat firmaer i Rødekro.
Udfyld kontaktformularen online på tre minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale advokattilbud fra seriøse advokat firmaer. Undgå useriøse firmaer men bliv sat i kontakt med advokatfirmaer, som du kan stole på.

Erstatning for økonomisk tab

Udgangspunktet om et økonomisk tab betyder, at skade på genstande, som ikke har nogen værdi i handel, men alene har en affektionsværdi, som ikke kan omsættes i kroner og ører, ikke i erstatningsretslig henseende udgør et tab.
Erstatning for skader på ting fastsættes ud fra, hvad det koster at reparere genstanden, eller hvad det vil koste at genanskaffe en lignende genstand af samme alder og stand.
Kan genstanden ikke genanskaffes. fastsættes værdien i forhold til en lignende genstand. Ved forskellen mellem en tings genanskaffelsespris og dens omsætningsværdi tages udgangspunkt i prisen for genanskaffelse, men der ydes samtidig erstatning for tab af fremtidig indtægt.

Hvad er en småsagsproces?

Den 1. januar 2008 blev der indført en ny særlig småsagsproces for behandling af sager om mindre beløb. Følgende sager kan behandles som småsager:
- Sager med en økonomisk værdi på højst 50.000 kr. uden renter og omkostninger:
  • Sager, der ikke har økonomisk værdi, men hvor påstanden for eksempel er, at sagsøgte skal dømmes til at udføre en bestemt handling
  • Sager, hvor begge parter aftaler, at de vil have sagen behandlet efter reglerne om småsager

Forskellen i forhold til de almindelige procesregler består navnlig i, at retten varetager sagens forberedelse, der stilles strengere krav om, at bevisførelsen skal være relevant for afgørelsen af sagen, der indføres forenklede regler om sagkyndig oplysning af sagen, og hovedforhandlingen forenkles.

Få 3 Advokat Rødekro tilbud


Eksempler på advokat i 6230 Rødekro

Advokatanpartsselskabet Berit Møller Lenschow
Bjerggade 4
6200 Aabenraa
CVR: 39458284
Hjemmeside
Kjeld Kjemtrup ApS
Fennevej 3
6270 Tønder
CVR: 14335838
Hjemmeside
Fischer Advokatfirma ApS
Madevej 11
6200 Aabenraa
CVR: 32341004
Hjemmeside