Advokat i Odsherred

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Odsherred
  • Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Spar 15 % på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Advokater med speciale i lejeloven

3. august 2017. Lejeloven regulerer forholdene på boligmarkedet vedr. Udlejning af boliger. Hvid du bliver opsagt af din udlejer, så er der en vis sandsynlighed for, at du er blevet opsagt uretmæssigt. Som lejer er man nemlig temmelig godt beskyttet, uanset om der er tale om privat udlejning, et lejemål i en boligforening eller lign.
Hvis du mener, at du er blevet opsagt uretmæssigt, er det en god idé at rådføre sig med en advokat med speciale i lejeloven. Han kan nemlig hjælpe med at få overblik over det næste skridt, du skal tage i sagen. Det kan være svært at overskue lejeloven og det er ikke alle, der har ressourcer til at tage kampen op alene.
En advokat med speciale i lejeloven kan stå for kommunikationen med udlejeren og skulle det ende med en retssag, kan advokaten repræsentere dig og din sag i retten.

Dine børn arver 25% af din formue

Skulle du evt. få en advokat til at udarbejde et testamente til dig? Efterlader du dig ingen ægtefælle men f.eks. tre børn, skal børnene efter arveloven hver arve en trediedel af din formue. Dette gælder dog kun, hvis du IKKE har oprettet et testamente.
Ved at oprette et testamente kan du nedsætte børnenes andel af deres normale arv til 25%. På den måde har hvert barn altså ikke krav på mere end 8,33% af din formue. Dette er gode nyheder såfremt du ønsker at tilgodese andre i dit testamente.
Arvereglerne om børns arv og tvangsarv blev væsentligt ændret ved arveloven fra 2008. Har du checket om dit eget eller andre i familiens testamenter er skrevet før 2008? I så fald bør du kontakte en advokat og få gennemgået de pågældende testamenter.

Betal ikke for meget for en god advokat

Få 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende - i Odsherred kommune:
  • Rørvig
  • Fårevejle
  • Grevinge
  • Hørve
  • Asnæs

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4500 Odsherred
Henrik Bergenholtz Finans ApS
Havnevej 61
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16948705
Hjemmeside
Advokat Per Nilsson
Rørvigvej 147
4500 Nykøbing Sj
CVR: 40828613
Hjemmeside
Advokat Per H. Jensen
Algade 78
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32233848
Hjemmeside