Advokat Odense

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Odense
  • Udfyld skemaet på mindre end 7 minutter
  • Billig advokat - Spar nemt tid og penge

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokat i Odense

29. juli 2018. Du er havnet det helt rigtige sted, såfremt du søger efter en advokat i Odense. Her kan du nemlig - fuldstændig gratis og enkelt - modtage 2-3 hurtige tilbud fra professionelle advokatfirmaer, der gerne vil påtage sig at løse din advokatopgave.
Udfyld online formularen på fem minutter og få tre skræddersyede tilbud fra advokater i Odense. Du afgør selv, hvilket tilbud du vil sige ja tak til. Er der ikke nogen af tilbuddene, du synes om, er du velkommen til at afvise alle tre tilbud.
Det er som før nævnt gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive nemmere. Advokat firmaerne i Odense by konkurrerer om din advokatopgave og dermed er du sikret, at du får nogle attraktive tilbud. Bestil 3 tilbud allerede i dag!

En advokat med speciale i lejeloven

Lejelovgivningen er en svært tilgængelig og omfangsrig lovjungle. En advokat med speciale i lejeloven kan rådgive i alle erhvervslejeforhold, f.eks. om lejenedsættelse, lejeforhøjelse og opsigelsesadgang. Det er altid en god ide at få afklaret rettighederne i et lejeforhold.
Sammen med dig gennemgår advokaten lejekontrakten og vurderer, om lejeforholdet udviser en rimelig fordeling mellem rettigheder og forpligtelser. Når der indgås nye lejeforhold, sikrer advokaten, at forventningerne til det nye lejeforløb bliver honoreret i den konkrete lejekontrakt.
Ved at få rådgivning hos en advokat minimeret risikoen for konflikter undervejs. Ved et lejeforholds afslutning kan advokaten assistere med at sikre, at det økonomiske opgør sker på den rigtige måde herunder håndteringen af det indbetalte depositum.

Udvidet gratis retshjælp

Udvidet gratis retshjælp kan ikke gives til:
  • sigtede eller tiltalte i offentlige straffesager
  • aktivt erhvervsdrivendes sager af overvejende erhvervsmæssig karakter
  • sager om gældssanering
  • sager, der angår eller er under behandling ved en forvaltningsmyndighed eller et privat klage- eller ankenævn, der er godkendt af erhvervs- og vækstministeren

Der kan dog gives retshjælp til klage over en forvaltningsmyndigheds afgørelse.

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5000 Odense

Advokatfirmaet Niels Rex
Albanigade 15
5000 Odense C
CVR: 35953221
Hjemmeside
Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C
CVR: 26336430
Hjemmeside
Kjølby Juristen ApS
Store Glasvej 51
5000 Odense C
CVR: 29193126
Hjemmeside