Advokat i Odense

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Odense
  • Udfyld skemaet online på kun 4 minutter
  • Spar 15 % på en rutineret advokat

Få 3 tilbud

Dygtige fagfolk står klar til din opgave

3. august 2017. Du er havnet det helt rigtige sted, såfremt du søger efter en advokat i Odense. Her kan du nemlig - fuldstændig gratis og enkelt - modtage 2-3 hurtige tilbud fra professionelle advokatfirmaer, der gerne vil påtage sig at løse din advokatopgave.
Udfyld online formularen på fem minutter og få tre skræddersyede tilbud fra advokater i Odense. Du afgør selv, hvilket tilbud du vil sige ja tak til. Er der ikke nogen af tilbuddene, du synes om, er du velkommen til at afvise alle tre tilbud.
Det er som før nævnt gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive nemmere. Advokatfirmaerne i Odense by konkurrerer om din advokatopgave og dermed er du sikret, at du får nogle attraktive tilbud. Bestil 3 tilbud allerede i dag!

En advokat med speciale i lejeloven

Lejelovgivningen er en svært tilgængelig og omfangsrig lovjungle. En advokat med speciale i lejeloven kan rådgive i alle erhvervslejeforhold, f.eks. om lejenedsættelse, lejeforhøjelse og opsigelsesadgang. Det er altid en god ide at få afklaret rettighederne i et lejeforhold.
Sammen med dig gennemgår advokaten lejekontrakten og vurderer, om lejeforholdet udviser en rimelig fordeling mellem rettigheder og forpligtelser. Når der indgås nye lejeforhold, sikrer advokaten, at forventningerne til det nye lejeforløb bliver honoreret i den konkrete lejekontrakt.
Ved at få rådgivning hos en advokat minimeret risikoen for konflikter undervejs. Ved et lejeforholds afslutning kan advokaten assistere med at sikre, at det økonomiske opgør sker på den rigtige måde herunder håndteringen af det indbetalte depositum.

Udvidet gratis retshjælp

Udvidet gratis retshjælp kan ikke gives til:
  • sigtede eller tiltalte i offentlige straffesager
  • aktivt erhvervsdrivendes sager af overvejende erhvervsmæssig karakter
  • sager om gældssanering
  • sager, der angår eller er under behandling ved en forvaltningsmyndighed eller et privat klage- eller ankenævn, der er godkendt af erhvervs- og vækstministeren

Der kan dog gives retshjælp til klage over en forvaltningsmyndigheds afgørelse.

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 5000 Odense
Advokatfirmaet Niels Rex
Albanigade 15
5000 Odense C
CVR: 35953221
Hjemmeside
Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Juristfirmaet.dk
Pantheonsgade 10 2
5000 Odense C
CVR: 25988035
Hjemmeside