Advokat Odder

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Odder
  • Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter
  • Billig advokat - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Indhent 3 tilbud fra advokat firmaer i Odder

23. juli 2018. Din lokale advokat i Odder udfører mange forskellige advokatopgaver i løbet af en dag. Da Odder er en mindre by er alle advokater i princippet i stand til at løse en hvilken som helst advokatopgave, som du måtte have brug for at få løst. Opret din advokatopgave allerede i dag!
Beskriv din sag, som du har brug for hjælp til og indsend den til os. Når sagen er modtaget og valideret, videredistribuerer vi i den i vores netværk af samarbejdspartnere i Odder og omegn, som derefter kan byde på opgaven. Ved at sende din advokatopgave i udbud, slipper du for selv at skulle kontakte flere advokater.
Du sparer ikke bare tid ved ikke selv at skulle opsøge flere advokater i Odder - du sparer sandsynligvis også penge. Alle de tilknyttede advokater ved udmærket, at der også er andre advokat firmaer, som gerne vil have din opgave. Derfor skruer de altid et ekstra godt advokattilbud sammen til dig.

Erstatning for svie og smerte

Erstatning for svie og smerte følger af erstatningsansvarslovens § 3. Svie og smerte er ikke en erstatning for økonomisk tab, men en godtgørelse for den fysiske lidelse, der er en følge af skaden. Godtgørelsen ydes fra skadetidspunktet, til skadelidte er rask, eller til tilstanden er stationær med 180 kr. pr. dag.
Det er ikke alene afgørende, om skadelidte er sygemeldt. Tilstanden er stationær, når méngraden kan fastsættes endeligt eller midlertidigt. Der kan efter omstændighederne udbetales svie og smerte, mens skadelidte går på arbejde.
Endvidere kan udbetaling af svie og smerte ophøre, såfremt skadelidte fortsat er sygemeldt, men ikke længere er undergivet nogen form for behandling. Maksimum for svie- og smerteerstatning er fastsat til 72.500 kr (2015-niveau).

Lad pålidelige firmaer løse din opgave

Professionelle advokatfirmaer i Odder og omegn håndterer f.eks. nedenstående emner.
  • Familieretlige forhold
  • Generationsskifte
  • Hustrubidrag
  • Immaterielle rettigheder
  • Kinesisk-danske retsforhold

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8300 Odder

Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside