Advokat i Odder

  • Få 3 eftertragtede tilbud fra advokater i Odder
  • Udfyld web skemaet på under 2 minutter
  • Billig advokat - Find professionelle firmaer her

Få 3 Advokat tilbudIndhent 3 tilbud fra advokat firmaer i Odder

21. december 2017. Din lokale advokat i Odder udfører en lang række forskellige advokatopgaver. Da Odder er en mindre by er advokaterne af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst advokatopgave, du måtte komme med.
Beskriv den sag, du ønsker juridisk assistance til og send den ind til os. Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere i Odder, der får lov at byde ind på opgaven. På den måde skal du ikke selv kontakte flere advokater - de kontakter dig.
Udover at spare tid på ikke selv at skulle kontakte flere forskellige advokater i Odder for at indhente tilbud, så sparer du sandsynligvis også penge. Advokaterne ved, at der også er andre advokat firmaer, der er interesseret i din opgave, så de skruer et ekstra godt tilbud sammen til dig.

Erstatning for svie og smerte

Erstatning for svie og smerte følger af erstatningsansvarslovens § 3. Svie og smerte er ikke en erstatning for økonomisk tab, men en godtgørelse for den fysiske lidelse, der er en følge af skaden. Godtgørelsen ydes fra skadetidspunktet, til skadelidte er rask, eller til tilstanden er stationær med 180 kr. pr. dag.
Det er ikke alene afgørende, om skadelidte er sygemeldt. Tilstanden er stationær, når méngraden kan fastsættes endeligt eller midlertidigt. Der kan efter omstændighederne udbetales svie og smerte, mens skadelidte går på arbejde.
Endvidere kan udbetaling af svie og smerte ophøre, såfremt skadelidte fortsat er sygemeldt, men ikke længere er undergivet nogen form for behandling. Maksimum for svie- og smerteerstatning er fastsat til 72.500 kr (2015-niveau).

Lad pålidelige firmaer løse din opgave

Professionelle advokatfirmaer i Odder og omegn håndterer f.eks. nedenstående emner.
  • Familieretlige forhold
  • Generationsskifte
  • Hustrubidrag
  • Immaterielle rettigheder
  • Kinesisk-danske retsforhold

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8300 Odder
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni, Odder ApS
Banegårdsgade 2
8300 Odder
CVR: 17000004
Hjemmeside
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside