Advokat i Nykøbing

  • Få 3 eftertragtede tilbud fra advokater i Nykøbing
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - spar let (15%)

Få 3 Advokat tilbudFå 3 kvalitetssikrede tilbud advokat hjælp i Nykøbing

21. december 2017. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at en advokat selv kan fastsætte størrelsen på sit salær. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle for præcis den samme ydelse.
Hvad en advokat i Nykøbing koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, i hvilken retsinstans advokaten har møderet. Har advokaten specialiseret sig inden for et afgrænset område med heraf særlige kompetencer, kan dette også forøge prisen.
Ved at benytte dig af 3advokattilbud.dk har du mulighed for at bestille 3 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige advokater i din kommune. Med 3 forskellige tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den advokat i Nykøbing du vælger.

Få en skrap advokat til din inkassosag

Mange virksomheder kommer på et eller andet tidspunkt ud for, at en af virksomhedens kunder ikke betaler sin gæld, når den forfalder. Betegnelsen inkasso bruges ved den proces, som vedrører inddrivelsen af gælden. Inkassosager adskiller sig fra almindelige retssager ved, at der som regel ikke er indsigelser.
Hvis årsagen til at debitor ikke betaler gælden er, at der foreligger mangler, eller debitor påberåber sig andre reelle indsigelser, er der ikke tale om en inkassosag. Hvis debitor ikke betaler af egen fri vilje, kan en inkassosag ofte være den sidste mulighed for at sikre, at gælden bliver betalt.
Man skal som kreditor vide, at en inkassosag ikke kun har betydning i forhold til ens muligheder for at få debitor til at betale kravet. Den har også betydning for muligheden for at kunne afskrive kravet i skattemæssigt henseende samt for at få refunderet moms.

Den hurtige vej til den bedste advokat til opgaven

Eksempler på sagstyper, der behandles hos et advokatfirma:
  • Ophavsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Sø- og transportret
  • Trafikskade
  • Varemærker og design

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4800 Nykøbing
Ret & Råd Nykøbing F
Vestensborg Alle 2
4800 Nykøbing F
CVR: 17458841
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 60175616
Hjemmeside
Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside