Advokat Nykøbing

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Nykøbing
  • Udfyld formularen på bare 2 minutter
  • Billig advokat - Betal mindre for en håndværker

Få 3 Advokat Nykøbing tilbud
Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 4800

Erbovænget
Bellingegårdsvej
Brorsonsvej
Gedservej
Grønnegade
Diskovej
Bjørnevej
Dalbyvej
Bangsebro Alle
Engdalen
Engvej
Bruntofte Alle
Bødkergårdsvej
Drosselvej
Fløjlevej
Ejegodvej
Bellingevej
Fanøvej
Fjordbakken
Hammerlodden

Få 3 kvalitetssikrede tilbud advokat hjælp i Nykøbing

Står du lige og mangler en advokat Nykøbing til en sag, du ikke selv kan løse? Hvordan finder man så en både pålidelig og billig advokat fra Nykøbing? Vi har løsningen: Vi tilbyder at finde den helt rigtige advokat til præcis din advokatopgave.
I vores store landsdækkende netværk har vi en lang række dygtige advokatfirmaer. Derfor kan vi altid matche din opgave med den helt rigtige Nykøbing advokat. Det er vigtigt, at du får kontakt med en advokat, som kan sit kram. Vores samarbejdspartnere består derfor udelukkende af erfarne, professionelle fagfolk.
De er i stand til at udtænke effektive løsninger på din sag og tilpasser løsningerne til netop dine ønsker. Du kan forvente, at sagen løses hurtigt og effektivt efter det, der er aftalt. Indtast din advokatsag i webskemaet på få minutter og få 3 stjernegode tilbud i din indbakke i løbet af et par dage.

Få en skrap advokat til din inkassosag

Mange virksomheder kommer på et eller andet tidspunkt ud for, at en af virksomhedens kunder ikke betaler sin gæld, når den forfalder. Betegnelsen inkasso bruges ved den proces, som vedrører inddrivelsen af gælden. Inkassosager adskiller sig fra almindelige retssager ved, at der som regel ikke er indsigelser.
Hvis årsagen til at debitor ikke betaler gælden er, at der foreligger mangler, eller debitor påberåber sig andre reelle indsigelser, er der ikke tale om en inkassosag. Hvis debitor ikke betaler af egen fri vilje, kan en inkassosag ofte være den sidste mulighed for at sikre, at gælden bliver betalt.
Man skal som kreditor vide, at en inkassosag ikke kun har betydning i forhold til ens muligheder for at få debitor til at betale kravet. Den har også betydning for muligheden for at kunne afskrive kravet i skattemæssigt henseende samt for at få refunderet moms.

Den hurtige vej til den bedste advokat til opgaven

Eksempler på sagstyper, der behandles hos et advokatfirma:
  • Ophavsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Sø- og transportret
  • Trafikskade
  • Varemærker og design

Få 3 Advokat Nykøbing tilbud


Tilfældig advokat fra 4800

Advokatfirmaet Drachmann
Skolegade 24
4800 Nykøbing F
CVR: 36897961
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 60175616
Hjemmeside
Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside