Advokat Nyborg

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Nyborg
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
  • Billig advokat - Få gratis 3 tilbud på din opgave

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

3 gratis advokat tilbud i Nyborg Spar tid og penge

5. juli 2018. Her på 3advokattilbud.dk får du hurtigt 3 fordelagtige tilbud fra billige og pålidelige advokater i Nyborg. Indsend en detaljeret deskrivelse af din advokat opgave og bliv ringet op af advokatfirmaer fra Nyborg-området med 2-3 spændende tilbud. Det er 100% gratis og du får 2-3 fordelagtige tilbud, du frit kan vælge mellem.
Advokatarbejde behøver ikke at koste en bondegård (heller ikke selvom det er på regning) og muligvis kan dit problem løses af en autoriseret og kompetent advokat i Nyborg på få timer.
Udfyld online formularen på mindre end 8 minutter allerede i dag! Så får du løst din advokat opgave hurtigt og nemt. Husk at vores onlineservice her på 3advokattilbud.dk er 100 procent gratis og uforpligtende!

Offererstatningsloven

Offererstatningsloven også kaldet voldsofferloven er en ordning, hvor statskassen kan give erstatning og godtgørelse for personskade, der sker ved overtrædelse af borgerlige straffelov begået i Danmark.
l særlige tilfælde kan der ydes erstatning for skader begået uden for den danske stat. Det er erstatningsnævnet, der træffer afgørelse i sådanne sager. Erstatningsnævnet består af en formand og en eller flere næstformænd samt et antal yderligere medlemmer.
Formanden og næstformanden skal være landsdommere. Som udgangspunkt ydes der ikke erstatning for tingskade. Dog ydes der erstatning for skade på tøj og personlige ejendele, som man havde på sig.

Vi tilbyder at finde 3 gode advokater til din sag

Advokaterhvervet omfatter en lang række forskellige emner for eksempel:
  • Arbejdsskade
  • Brugsmodeller
  • Finansmarked
  • Selvejende institutioner
  • Udformning af advarsler

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5800 Nyborg

Advokatfirmaet Tage Alsted ApS
Vestervoldgade 47
5800 Nyborg
CVR: 24222322
Hjemmeside
JuridiskBistand ApS
Nørrevoldgade 32
5800 Nyborg
CVR: 36701889
Hjemmeside
Advokat Hans Aage Gertz
Kongegade 24
5800 Nyborg
CVR: 65757818
Hjemmeside