Advokat Nordsjælland

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Nordsjælland
  • Udfyld formularen på bare 4 minutter
  • Billig advokat - Det er nemt og hurtigt

Få 3 Advokat Nordsjælland tilbud
Ageras Advokattilbud

Advokat Nordsjælland findes på 3advokattilbud.dk

Søger du efter en erfaren og billig advokat i Nordsjælland til din sag, så er du landet det rigtige sted. Det er ikke altid nemt at finde den helt rette advokat, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig med dit problem. Det vil vi her på 3advokattilbud.dk gerne hjælpe dig med - gratis!
Her på 3advokattilbud.dk oplyser, hvilken sag du har behov for advokat hjælp til. Når du har sendt opgaven ind, vil relevante advokater selv kontakte dig. Det er fuldstændig gratis og helt uforpligtende for dig, og du bliver udelukkende kontaktet af anerkendte og forhåndsgodkendte advokater fra Nordsjælland.
Når du har beskrevet din sag og indsendt den, vil vi straks gå ind og udpege relevante advokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage tiltalende tilbud fra. Det sikrer dig, at du får 3 skræddersyede og favorable tilbud fra relevante advokater med speciale i netop din sagstype. Spar nemt 22 pct.

Familieadvokaten hjælper dig med at blive separeret

Kontakt en familieadvokat, hvis du ønsker at blive separeret. Hvis begge parter er enige om at underskrive separationsansøgning og i øvrigt er enige om vilkårene for separationen, så kan man hos Statsforvaltningen få en separationsbevilling.
Hvis kun den ene part ønsker separation, så bliver begge parter indkaldt til et møde i Statsforvaltningen, hvor man vil forsøge at finde en løsning. Hvis det ikke lykkes, sender Statsforvaltningen sagen videre til Byretten, hvor man kan få en dom til separation.
Byretten tilbyder som udgangspunkt retsmægling (forligsforhandlinger). Fører dette ikke til en løsning, afsiges en dom, hvor retten afgør vilkårene for skilsmissen. Det er således spild af tid og penge til advokat, at nægte at blive separeret.

Den hurtige vej til den rigtige advokat til opgaven

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig advokat er ekspert i:
  • Konkursbehandling
  • Logistikaftaler
  • Overenskomster
  • Privatformueret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 Advokat Nordsjælland tilbud


Eksempler på advokat i 3120 Nordsjælland

Advokat Anders Aagaard
Lokkerupvej 4 B
3070 Snekkersten
CVR: 21911275
Hjemmeside
Charlotte Bruhn advokatfirma
Engholmvej 5
3100 Hornbæk
CVR: 33018053
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Erik Matthiesen
K A Hasselbalchs Vej 46
3070 Snekkersten
CVR: 32664946
Hjemmeside