Advokat i Nordsjælland

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Nordsjælland
  • Udfyld online skemaet på mindre 3 minutter
  • Spar 30 pct på en faguddannet advokat

Få 3 Advokat tilbud

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige advokater

23. november 2017. Er du på udkig efter en advokat i Nordsjælland til din sag, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette advokat, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre.
Det vil vi her på 3advokattilbud.dk gerne hjælpe dig med! Her på siden kan du forklare, hvilken sag du har brug for advokat hjælp til, hvorefter advokaterne selv kontakter dig.
Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter, og du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte advokater i Nordsjælland. Når du beskriver din opgave, vil vi straks gå ind og se på relevante advokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig, at du altid får 3 tilbud fra relevante advokater.

Familieadvokaten hjælper dig med at blive separeret

Kontakt en familieadvokat, hvis du ønsker at blive separeret. Hvis begge parter er enige om at underskrive separationsansøgning og i øvrigt er enige om vilkårene for separationen, så kan man hos Statsforvaltningen få en separationsbevilling.
Hvis kun den ene part ønsker separation, så bliver begge parter indkaldt til et møde i Statsforvaltningen, hvor man vil forsøge at finde en løsning. Hvis det ikke lykkes, sender Statsforvaltningen sagen videre til Byretten, hvor man kan få en dom til separation.
Byretten tilbyder som udgangspunkt retsmægling (forligsforhandlinger). Fører dette ikke til en løsning, afsiges en dom, hvor retten afgør vilkårene for skilsmissen. Det er således spild af tid og penge til advokat, at nægte at blive separeret.

Den hurtige vej til den rigtige advokat til opgaven

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig advokat er ekspert i:
  • Konkursbehandling
  • Logistikaftaler
  • Overenskomster
  • Privatformueret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3120 Nordsjælland
Advokatanpartsselskabet Erik Matthiesen
K A Hasselbalchs Vej 46
3070 Snekkersten
CVR: 32664946
Hjemmeside
Ekstrand Advokater
Solvej 7 A
3100 Hornbæk
CVR: 38113976
Hjemmeside
Jurista ApS
Løvvænget 15
3100 Hornbæk
CVR: 33641753
Hjemmeside