Advokat Nordsjælland

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Nordsjælland
  • Udfyld onlineformularen på under 5 minutter
  • Billig advokat - Det er tidsbesparende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat Nordsjælland findes på 3advokattilbud.dk

30. juli 2018. Søger du efter en erfaren og billig advokat i Nordsjælland til din sag, så er du landet det rigtige sted. Det er ikke altid nemt at finde den helt rette advokat, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig med sin sag. Det vil vi her på 3advokattilbud.dk gerne hjælpe dig med!
Her på 3advokattilbud.dk kan du oplyse, hvilken sag du har behov for advokat hjælp til. Når du har sendt opgaven ind, vil relevante advokater selv kontakte dig. Det er fuldstændig gratis og helt uforpligtende for dig, og du bliver udelukkende kontaktet af anerkendte og forhåndsgodkendte advokater fra Nordsjælland.
Når du har beskrevet din sag og indsendt den, vil vi straks gå ind og udpege relevante advokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage blive kontaktet af. Det sikrer dig, at du får 3 skræddersyede tilbud fra relevante advokater med speciale i netop din sagstype.

Familieadvokaten hjælper dig med at blive separeret

Kontakt en familieadvokat, hvis du ønsker at blive separeret. Hvis begge parter er enige om at underskrive separationsansøgning og i øvrigt er enige om vilkårene for separationen, så kan man hos Statsforvaltningen få en separationsbevilling.
Hvis kun den ene part ønsker separation, så bliver begge parter indkaldt til et møde i Statsforvaltningen, hvor man vil forsøge at finde en løsning. Hvis det ikke lykkes, sender Statsforvaltningen sagen videre til Byretten, hvor man kan få en dom til separation.
Byretten tilbyder som udgangspunkt retsmægling (forligsforhandlinger). Fører dette ikke til en løsning, afsiges en dom, hvor retten afgør vilkårene for skilsmissen. Det er således spild af tid og penge til advokat, at nægte at blive separeret.

Den hurtige vej til den rigtige advokat til opgaven

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig advokat er ekspert i:
  • Konkursbehandling
  • Logistikaftaler
  • Overenskomster
  • Privatformueret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3120 Nordsjælland

Advokat Anders Aagaard
Lokkerupvej 4 B
3070 Snekkersten
CVR: 21911275
Hjemmeside
Anne-Mette Nygaard Modest
Engholmvej 5
3100 Hornbæk
CVR: 20009489
Hjemmeside
Juris Advokatanpartsselskab
Villingebæk Strandvej 633
3120 Dronningmølle
CVR: 34613508
Hjemmeside