Advokat Nordfyn

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Nordfyn
  • Udfyld skemaet på kun 9 minutter
  • Billig advokat - Du får tilbud fra velegnede firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på advokat hjælp på Nordfyn og spar penge

10. juli 2018. Det er ikke altid nemt at finde en pålidelig advokat på Nordfyn, så brug i stedet 3advokattilbud.dk. Advokatfirmaerne på Nordfyn konkurrerer om at vinde din opgave og derfor får du nogle meget attraktive tilbud. Det koster ikke noget at bestille 3 tilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores tjeneste.
Du kan sagtens afvise alle 3 tilbud, hvis ikke du synes om dem. Teamet bag 3advokattilbud.dk består udelukkende af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver indenfor advokatfaget. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste advokater på Nordfyn til den rigtige pris.
Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og sikker behandling hver eneste gang du skal have løst en advokatsag gennem os. Indtast din Nordfyn advokatopgave i skemaet nu og modtag 3 konkrete tilbud.

Sådan foregår konfliktmægling

Hvordan foregår en konfliktmægling? Begge parter skal møde personligt op. Den der møder op for en juridisk person, skal have kompetence til at afslutte konflikten. Parternes eventuelle advokater må gerne deltage i mødet sammen med deres klienter, medmindre andet aftales.
Hvis både partnerne og konfliktmægleren er enige om det, må der gerne være andre til stede ved mæglingen. Advokaten planlægger mæglingens forløb sammen med parterne og leder mæglingen gennem hele forløbet.
Der kan holdes møder med parterne samlet eller hver for sig. Når der holdes møder med parterne enkeltvis, skal det aftales, hvilke oplysninger der må videregives. Mæglingen afsluttes ved at konflikten løses ved en aftale eller ved at parterne eller advokaten ønsker at afslutte konfliktmæglingen.

Benyt denne online portal - gratis og uforpligtende

Advokatkontorer behandler mange forskellige typer af sager f.eks:
  • Ansættelsesforhold
  • Erhvervsejendomme
  • Fusioner
  • Konfliktløsning
  • Mergers & Acquisitions

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5210 Nordfyn

Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels Eriksen ApS
Rikkeshave 1
5250 Odense SV
CVR: 31777089
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bonnesen ApS
Langelinie 84
5230 Odense M
CVR: 25472780
Hjemmeside