Advokat i Nordfyn

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Nordfyn
  • Udfyld formularen online på mindre 4 minutter
  • Spar 35 % på en reel advokat

Få 3 Advokat tilbud

Benyt dig af denne gratis tjeneste

22. november 2017. Har du en advokatopgave på Nordfyn, der ønskes udført af en kompetent advokat, finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du skal gøre er, at udfylde skemaet på 3 min og indsendte det til os.
Når vi har modtaget din advokatopgave, matcher vi den med de godkendte advokatfirmaer på Nordfyn, vi samarbejder med. Maksimalt tre advokater får lov at byde på din opgave og modtager din kontaktoplysninger.
Herfra foregår kontakten direkte mellem dig og de pågældende advokater. 3advokattilbud.dk skal hverken have gebyr eller kommision af din opgave - det er 100 procent gratis for dig at bruge vores onlineservice.

Sådan foregår konfliktmægling

Hvordan foregår en konfliktmægling? Begge parter skal møde personligt op. Den der møder op for en juridisk person, skal have kompetence til at afslutte konflikten. Parternes eventuelle advokater må gerne deltage i mødet sammen med deres klienter, medmindre andet aftales.
Hvis både partnerne og konfliktmægleren er enige om det, må der gerne være andre til stede ved mæglingen. Advokaten planlægger mæglingens forløb sammen med parterne og leder mæglingen gennem hele forløbet.
Der kan holdes møder med parterne samlet eller hver for sig. Når der holdes møder med parterne enkeltvis, skal det aftales, hvilke oplysninger der må videregives. Mæglingen afsluttes ved at konflikten løses ved en aftale eller ved at parterne eller advokaten ønsker at afslutte konfliktmæglingen.

Benyt denne online portal - gratis og uforpligtende

Advokatkontorer behandler mange forskellige typer af sager f.eks:
  • Ansættelsesforhold
  • Erhvervsejendomme
  • Fusioner
  • Konfliktløsning
  • Mergers & Acquisitions

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5210 Nordfyn
Advokat Bertha S. Lund
Rugårdsvej 283
5210 Odense NV
CVR: 26483360
Hjemmeside
Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside
Bonnesen Advokater I/S
Hunderupvej 202
5230 Odense M
CVR: 26988640
Hjemmeside