Advokat i Nærum

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Nærum
  • Udfyld online formularen på mindre 3 minutter
  • Spar 25 procent på en certificeret advokat

Få 3 tilbud

Modtag gratis 3 tilbud fra advokatkontorer i Nærum

3. august 2017. Du er endt det helt rette sted, såfremt du leder efter en advokat i Nærum by. Her kan du nemlig - gratis og nemt - få 3 hurtige tilbud fra godkendte advokater på din advokat sag. Indtast din opgave i formularen online på under 3 minutter og modtag tre stærke tilbud fra advokater i Nærum.
Du afgør selv, hvilket af de indkomne advokattilbud du vil gøre brug af. Er der ikke nogen af tilbuddene, du er tilfreds med, så er det helt i orden at takke nej til alle 3 tilbud. Det er som tidligere nævnt gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive lettere.
Advokaterne er i konkurrence om din opgave og på den måde er du sikker på, at du får nogle skarpe tilbud. Det er besværligt at finde en skrap advokat selv, så hvorfor ikke undgå dette og brug 3advokattilbud i stedet? Benyt den hurtige løsning og bestil tre super tilbud i dag!

Konfliktløsning er langt billigere end en retssag

Under og efter byggeprocessen kan man risikere at komme ud for, at der skal bruges professionel hjælp til konfliktløsning. Vores tilknyttede advokater søger aktivt at løse de tvister, som naturligt opstår under større byggerier. Det sker på en måde, så alle parter kommer positivt ud af det.
Som led i konfliktløsningen anvendes de traditionelle tvistløsningsmodeller som klagesager samt syn og skøn. Herudover anvendes også de mindre kendte løsningsmodeller i voldgiftsregi, som normalt er hurtigere og bedre, og derfor er at foretrække.
Advokaterne gennemgår, kommenterer og forhandler også de relevante kontrakter i et byggeprojekt. Det gælder lige fra små erhvervsbyggeprojekter til de helt store udviklingsprojekter. Opgaven er at afklare alle involverede parters forventninger, så bekostelige konflikter undgås.

Advokatkontorer i din kommune kan hjælpe dig

En professionel advokat beskæftiger sig ofte med en bred vifte af forskelligartede sager og emner f.eks.
  • Insolvens
  • Konkurrenceklausuler
  • Køb og salg af virksomhed
  • Mortifikation af pantebreve
  • Selvsalg

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2850 Nærum
Cand.jur Erik Schwarz
Lendemosevej 4
2850 Nærum
CVR: 21353612
Hjemmeside
Advokat Birte Schultz-Lorentzen
Hegnsvej 185
2850 Nærum
CVR: 30328892
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lenander Jensen
Skodsborgvej 188
2850 Nærum
CVR: 35342478
Hjemmeside