Advokat Munkebo

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Munkebo
  • Udfyld online formularen på kun 8 minutter
  • Billig advokat - Bliv ikke snydt på prisen

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Spar penge! Få gratis 3 tilbud på advokat i Munkebo

14. juli 2018. Behøver du hjælp til en arvesag, financiering, bolighandel eller børnebidrag? Uanset om du søger assistance til en lille eller en større advokat opgave, kan du få bistand fra en professionel advokat i Munkebo med mange års erfaring.
Indsend din advokatopgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede advokater til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din sag. Det er gratis at oprette og indsende en advokatsag her på siden.
Du taler selv pris og tilbud med de advokater i Munkebo, som henvender sig. Du får maks tre tilbud så du undgår at blive kimet ned af 25 sultne advokatfirmaer. Med maksimalt tre tilbud taber du ikke overblikket.

Hvad er erstatningsansvarsloven?

Der er i erstatningsansvarsloven regler om nedsættelse af erstatningen, samt en opregning af de erstatningsposter, som kan danne baggrund for erstatning.
Betingelserne er ikke entydige, og der anlægges mange retssager, hvor begreberne om culpa og påregnelighed diskuteres og tolkes.
Imidlertid er både skadelidte og skadevolder i dagligdagen ofte omfattet af forsikringer, som har til formål at sikre økonomisk dækning i tilfælde af skade. Således dækker en ansvarsforsikring, hvis vi skulle lide et tab, som skadevolder eller ikke har mulighed for at betale.
Forsikringen dækker også, hvid det ikke er muligt at identificere skadevolder for eksempel en indbrudstyv. Dækningen fritager endvidere for erstatningsansvar, hvis vi som skadevolder ved simpel uagtsomhed skulle komme til at påføre en anden en skade.

Hvad er fri proces?

Ansøgning om fri proces behandles administrativt af Civilstyrelsen eller den byret, ved hvilken den sag, der ansøges om fri proces til, skal anlægges. Sagsbehandlingen sker på skriftligt grundlag. Den rigtige retskreds kan findes ved hjælp af Domstolsstyrelsens hjemmeside.
For at få fri proces skal man have en rimelig grund til at føre proces og have begrænset økonomisk formåen. Sagens mulige udfald skal vurderes og tillægges betydelig vægt.
Vurderingen sker med udgangspunkt i en vurdering af, om ansøgeren kan få noget ud af at føre sagen økonomisk. Det vil sige, at det også vurderes, om ansøger kan vinde sagen.

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5330 Munkebo

Aagaard Advokater
Andresens Købmandsgaard 3
5300 Kerteminde
CVR: 25254937
Hjemmeside