Advokat i Mors

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Mors
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar 25 % på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Beskriv din advokatopgave

3. august 2017. Her på denne side får du nemt, gratis og uforpligtende forbindelse til billige og dygtige advokatfirmaer på Mors. Beskriv din advokatopgave i skemaet og bliv ringet op af advokatfirmaerne med to-tre hurtige tilbud. Det er ganske gratis og du får 3 tilbud at vælge imellem.
Hvis du ikke vil anvende de kontakter der bliver skabt, er du ikke forpligtet til det. Med det rette advokattilbud kan du spare op til 35% i forhold til den normale pris. Udfyld online formularen på under fem minutter og beskriv, hvad det er du gerne vil have hjælp med.
En effektiv advokat på Mors kan assistere i en lang række forskellige sager for eksempel erstatningssager, familiesager, erhvervssager, boligsager og testamentesager. Du kan frit vælge netop det advokatfirma eller det advokatkontor, som bedst matcher din specifikke sag.

Arbejdsskadesikringsloven

Ud over at der er krav til debuten af symptomer, er det endvidere et krav for at få erstatning for varige gener, at generne er til stede indtil erstatningsspørgsmålet afgøres, og at der ikke har været længere perioder, hvor geneme ikke var til stede. (kaldet brosymptomer).
Det gælder for eksempel inden for arbejdsskadesikringsloven. l denne lov er der en fonnodningsregel, som betyder, at hvis der ikke kan peges på andre sandsynlige årsager, så antages det, at den skade, der er påført skadelidte, skyldes arbejdet.

Sammenlign tilbud hurtigt og gratis

Få gratis advokattilbud indenfor en række forskellige emner f.eks:
  • Aflønningsformer
  • Blokader og strejker
  • Entreprisekontrakter
  • Hustrubidrag
  • Lejemål erhverv

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 7900 Mors
Advokat (H) Erik F. Kjær
Ringvejen 63
7900 Nykøbing M
CVR: 37210730
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ib Østergaard Nielsen
Vestergade 26
7900 Nykøbing M
CVR: 74057314
Hjemmeside
Komplementarselskabet af 1. juli 2015 ApS
Nygade 4
7900 Nykøbing M
CVR: 36734191
Hjemmeside