Advokat Midtjylland

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Midtjylland
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Billig advokat - Spar meget tid på din opgave

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gratis tilbud fra gode advokat firmaer i Midtjylland

15. juni 2018. En lille, en mellem eller en stor sag? Vi finder 3 kvalitetssikrede advokatfirmaer i Midtjylland - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige advokattilbud, du modtager. Få løst din advokatsag i Midtjylland sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på under 9 minutter!
Vores netværk af tilknyttede advokater har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle slags sager i Midtjylland. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en mere omfattende sag som f.eks. industrispionage, tilbyder vi vores hjælp via vores net af advokatkontorer.
3advokattilbud.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din advokatopgave med de bedst egnede advokater i Midtjylland. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt.

Bevisbyrdereglen

Inden for erstatningsretten er det skadelidte, som skal sandsynliggøre, at den skadevoldende handling hos den eller de, som skadelidte rejser kravet imod, er det, som har medført det tab eller de gener, der ønskes erstatning for. Man siger, at skadelidte har bevisbyrden for det tab, som han hævder at være påført.
Det kaldes ligefrem bevisbyrde. l tvivlstilfælde betyder det, at skadelidte ikke har løftet sin bevisbyrde, idet der er krav om, at det skal være mere end overvejende sandsynligt, at det er skadevolders handling, som har medført skaden.
Det gælder både i de tilfælde, hvor ansvarsgrundlaget er culpa, og i de tilfælde, hvor ansvarsgrundlaget er objektivt ansvar. I andre lovbestemmelser kan der være regler om omvendt bevisbyrde (præsumptionsansvar).

Sammenlign priser online

Godkendte advokater i Midtjylland håndterer mange forskelligartede sagstyper f.eks:
  • Aftale om særeje
  • Corporate Social Responsibility
  • Familieretlige forhold
  • Kommercielle kontrakter
  • Medier og entertainment

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8200 Midtjylland

PN Personalejura
Skejbytoften 119
8200 Århus N
CVR: 32432298
Hjemmeside
Vilsgaard Advokater
Åbogade 15
8200 Århus N
CVR: 31501083
Hjemmeside
Advokat Peter Bach-Nielsen
Brendstrupvej 126 C
8200 Århus N
CVR: 15539674
Hjemmeside