Advokat Midtjylland

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Midtjylland
  • Udfyld skemaet online på kun 7 minutter
  • Billig advokat - Bliv ikke snydt på prisen

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gratis tilbud fra gode advokat firmaer i Midtjylland

29. juli 2018. En lille, en mellem eller en stor sag? Vi finder 3 kvalitetssikrede advokatfirmaer i Midtjylland - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige advokattilbud, du modtager. Få løst din advokatsag i Midtjylland sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på under 9 minutter!
Vores netværk af tilknyttede advokater har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle slags sager i Midtjylland. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en mere omfattende sag som f.eks. industrispionage, tilbyder vi vores hjælp via vores net af advokatkontorer.
3advokattilbud.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din advokatopgave med de bedst egnede advokater i Midtjylland. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt.

Bevisbyrdereglen

Inden for erstatningsretten er det skadelidte, som skal sandsynliggøre, at den skadevoldende handling hos den eller de, som skadelidte rejser kravet imod, er det, som har medført det tab eller de gener, der ønskes erstatning for. Man siger, at skadelidte har bevisbyrden for det tab, som han hævder at være påført.
Det kaldes ligefrem bevisbyrde. l tvivlstilfælde betyder det, at skadelidte ikke har løftet sin bevisbyrde, idet der er krav om, at det skal være mere end overvejende sandsynligt, at det er skadevolders handling, som har medført skaden.
Det gælder både i de tilfælde, hvor ansvarsgrundlaget er culpa, og i de tilfælde, hvor ansvarsgrundlaget er objektivt ansvar. I andre lovbestemmelser kan der være regler om omvendt bevisbyrde (præsumptionsansvar).

Sammenlign priser online

Godkendte advokater i Midtjylland håndterer mange forskelligartede sagstyper f.eks:
  • Aftale om særeje
  • Corporate Social Responsibility
  • Familieretlige forhold
  • Kommercielle kontrakter
  • Medier og entertainment

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8200 Midtjylland

Advokat Niels Holger Printz
Peder Skrams Gade 4
8200 Århus N
CVR: 28937377
Hjemmeside
FirstMover Compliance
Steen Billes Torv 1
8200 Aarhus N
CVR: 34119759
Hjemmeside
wenzelsen.dk
Vejlby Ringvej 18
8200 Aarhus N
CVR: 32223982
Hjemmeside