Advokat Middelfart

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Middelfart
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Det er tidsbesparende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil 3 tilbud på advokat i Middelfart og spar penge

27. juli 2018. Hvis du søger efter en advokat i postnummer 5500 Middelfart, så er du landet det helt rigtige sted. Her på 3advokattilbud.dk kan du nemlig - gratis og enkelt - få op til 3 friske tilbud fra seriøse advokatfirmaer på din advokatsag.
Udfyld onlineformularen på mindre end 6 minutter og få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokatkontorer i Middelfart. Det er helt op til dig, hvilket af de modtagne advokattilbud du vil gøre brug af. Hvis ingen af tilbuddene passer dig, så må du gerne sige nej tak til dem alle tre.
Det er som allerede nævnt tidligere 100 procent gratis at indhente advokattilbud på denne måde - så det kan derfor næsten ikke blive lettere. Advokaterne i Middelfart er i konkurrence om advokat opgaven og på den måde er du sikker på, at du får tilsendt nogle meget fordelagtige tilbud.

Nedsættelsesregler ved erstatninger

Vurderingen af erhvervsevnetabets omfang sker ved fastsættelsen af en erhvervsevnetabsprocent. Erstatning for tab af erhvervsevne gives, når erhvervsevnetabet er 15 procent eller mere, og omsættes til et kapitalbeløb. Erstatningen udbetales som et engangsbeløb. Beløbet er skattefrit.
Hvis skadelidte er fyldt 30 år ved skadens indtræden, nedsættes erstatning med 1 procent for hvert år, skadelidte var ældre end 29 år ved skadens indtræden jævnfør § 9.
Hvis skadelidte var fyldt 55 år ved skadens indtræden, nedsættes erstatningen med yderligere 2 procent for hvert år, skadelidte var ældre end 54 år ved skadens indtræden. Erstatningen nedsættes ikke yderligere efter det fyldte 69. år.

Undgå at betale for meget for en advokat

Liste med eksempler på arbejdsområder på et advokatkontor:
  • Ansættelsesretlige sager
  • Erhvervsjuridisk rådgivning
  • Konkurrencebegrænsninger
  • Persondata-compliance
  • Særeje

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5500 Middelfart

Middelfart Advokaterne I/S
Algade 6
5500 Middelfart
CVR: 86064413
Hjemmeside
Advokatfirmaet Martin Justesen
Odensevej 169
5500 Middelfart
CVR: 37122270
Hjemmeside
Jakob Juul-Sandberg
Rømøvænget 145
5500 Middelfart
CVR: 31519195
Hjemmeside