Advokat Maribo

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Maribo
  • Udfyld formularen på bare 10 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - spar let (10%)

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 aktuelle tilbud på advokat i Maribo - gratis

8. juli 2018. Bedste pris på advokat hjælp i Danmarks hyggeligste købstad: Maribo. Udbyd din advokatopgave helt gratis; så får du 3 skræddersyede og billige tilbud fra lokale advokatkontorer i Maribo. Vores samarbejdspartnere løser alle typer af advokatopgaver - skilsmisse, dødsbo, fremtidsfuldmagt, inkasso osv.
3advokattilbud.dk er en online tilbudsportal, som har specialiseret sig i at formidle advokatopgaver for såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af advokatfirmaer landet over, har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde den helt advokat til netop deres sag.
På baggrund af den udfyldte webformular indhenter vi billige advokat tilbud fra lokale advokater i Maribo, som matcher din sag bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere på Lolland muliggør, at vi nent kan finde 3 kompetente og billige advokater til lige præcis din unikke sag.

Få en advokat som konfliktmægler

Som advokat, der fungerer som konfliktmægler skal være neutral og fuldstændig uafhængig af parterne. Den pågældende må ikke på noget tidspunkt have hjulpet eller på anden måde haft forbindelse til nogen af parterne, så der kan såes tvivl om den fuldstændige upartiskhed.
Som konfliktmægler er advokaten ikke forpligtet til at give udtryk for, om parterne er ved at finde en løsning på konflikten, som er meget forskellig fra den sandsynlige løsning, hvis parterne ønskede at få konflikten løst ved dom eller voldgiftskendelse.
Oplysninger, som kommer til advokatens kendskab i løbet af konfliktmæglingen, er fortrolige. Ingen må videregive fortrolige oplysninger, der ikke stammer fra vedkommende selv, medmindre andet er nævnt i lovgivningen. Det gælder også under en evt. efterfølgende rets- eller voldgiftssag.

Erfarne advokater står klar til din opgave

Her er nogle tilfældige eksempler på sagstyper, der varetages af advokatkontorer:
  • Ansættelse og arbejde
  • Dødsboer
  • Fejl og mangler
  • Insolvensret
  • Lejeret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4930 Maribo

Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside
Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside