Advokat Maribo

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Maribo
  • Udfyld skemaet online på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Undgå ubehagelige overraskelser

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 aktuelle tilbud på advokat i Maribo - gratis

15. juni 2018. 3advokattilbud.dk har specialiseret sig i at formidle advokatydelser til såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af advokater landet over, Har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde den helt helt rigtige advokat til deres sag.
På baggrund af det udfyldte kontaktskema indhenter vi tre tilbud fra lokale advokater i Maribo, der matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere muliggør, at vi kan finde tre erfarne advokater til lige præcis din juridiske opgave.
Blandt disse specialister er der både mindre selvstændige advokater og helt store advokatfirmaer og -kontorer i Maribo. Det betyder, at vi kan imødekomme selv de mest specifikke og skæve forespørgsler på seriøs advokathjælp.

Få en advokat som konfliktmægler

Som advokat, der fungerer som konfliktmægler skal være neutral og fuldstændig uafhængig af parterne. Den pågældende må ikke på noget tidspunkt have hjulpet eller på anden måde haft forbindelse til nogen af parterne, så der kan såes tvivl om den fuldstændige upartiskhed.
Som konfliktmægler er advokaten ikke forpligtet til at give udtryk for, om parterne er ved at finde en løsning på konflikten, som er meget forskellig fra den sandsynlige løsning, hvis parterne ønskede at få konflikten løst ved dom eller voldgiftskendelse.
Oplysninger, som kommer til advokatens kendskab i løbet af konfliktmæglingen, er fortrolige. Ingen må videregive fortrolige oplysninger, der ikke stammer fra vedkommende selv, medmindre andet er nævnt i lovgivningen. Det gælder også under en evt. efterfølgende rets- eller voldgiftssag.

Erfarne advokater står klar til din opgave

Her er nogle tilfældige eksempler på sagstyper, der varetages af advokatkontorer:
  • Ansættelse og arbejde
  • Dødsboer
  • Fejl og mangler
  • Insolvensret
  • Lejeret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4930 Maribo

Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside
Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside