Advokat Maribo

  • Få 3 strålende tilbud på advokater i Maribo
  • Udfyld skemaet på ca 6 min.
  • Billig advokat - Spar let 24% i dag

Få 3 Advokat Maribo tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på
4930 vejnavne

Klostergade
V. Kolbyes Vej
Frihedsmindevej
Mosehavevej
Grimstrupvej
Egemosevej
Anker Jørgensens Vej
Lindholm
Hestehavevej
Smedevej
Møllevej
Hudiksvallvej
Mosevænget
Tværvej
Bellisvej
Skovfogedvejen
Tokkeløkkevej
Kampersvænge
Krøngevej
Birkevænget

Få 3 aktuelle tilbud på advokat i Maribo - gratis

Bedste pris på advokat hjælp i Danmarks hyggeligste købstad: Maribo. Udbyd din advokatopgave helt gratis; så får du 3 skræddersyede og billige tilbud fra lokale advokatkontorer i Maribo. Vores samarbejdspartnere løser alle typer af advokatopgaver - skilsmisse, fremtidsfuldmagt, børnepenge osv.
3advokattilbud.dk er en online tilbudsportal, som er specialister i at formidle advokatopgaver for såvel private som erhverv. Ved at benytte vores omfattende netværk af flere hundrede advokatfirmaer over hele landet, har vi igennem mange år assisteret danskere med at skaffe den bedste advokat til netop deres sag.
Med baggrund i den udfyldte webformular indhenter vi billige advokat tilbud fra pålidelige advokater i Maribo, som matcher din sag på bedst mulig vis. Vores net af kvalitetssikrede samarbejdspartnere på Lolland muliggør, at det er nent at finde 3 gode advokattilbud på din unikke sag.

Få en advokat som konfliktmægler

Som advokat, der fungerer som konfliktmægler skal være neutral og fuldstændig uafhængig af parterne. Den pågældende må ikke på noget tidspunkt have hjulpet eller på anden måde haft forbindelse til nogen af parterne, så der kan såes tvivl om den fuldstændige upartiskhed.
Som konfliktmægler er advokaten ikke forpligtet til at give udtryk for, om parterne er ved at finde en løsning på konflikten, som er meget forskellig fra den sandsynlige løsning, hvis parterne ønskede at få konflikten løst ved dom eller voldgiftskendelse.
Oplysninger, som kommer til advokatens kendskab i løbet af konfliktmæglingen, er fortrolige. Ingen må videregive fortrolige oplysninger, der ikke stammer fra vedkommende selv, medmindre andet er nævnt i lovgivningen. Det gælder også under en evt. efterfølgende rets- eller voldgiftssag.

Erfarne advokater står klar til din opgave

Her er nogle tilfældige eksempler på sagstyper, der varetages af advokatkontorer:
  • Ansættelse og arbejde
  • Dødsboer
  • Fejl og mangler
  • Insolvensret
  • Lejeret

Få 3 Advokat Maribo tilbud


Aktuel advokat fra postnummer 4930

Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside