Advokat i Måløv

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Måløv
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Spar 10 % på en lokal advokat

Få 3 Advokat tilbud

Modtag 3 tilbud fra gode og billige advokater i Måløv.

23. november 2017. Har du en advokatopgave, som du ønsker udført af en godkendt advokat, skaffer vi gerne 3 billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 3 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste advokatfirmaer i din kommune, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række advokater og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag læse de modtagne henvendelser igennem og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende for private.

Du har muligvis ret til gratis offentlig retshjælp

Læs her om regler for offentlig retshjælp ved advokat. Du kan som udgangspunkt få offentligt tilskud til at dække en del af advokatudgiften i visse mindre sager, såfremt din indtægt er lille. Størrelsen af din formue er uden betydning for tilskuddet.
Det offentlige tilskud dækker primært udgifterne til rådgivning ved en enkelt konsultation hos advokaten. Du kan evt. også få hjælp til at udfærdige en klage over en offentlig myndigheds afgørelse, udarbejdelse af et testamente eller lignende.
Den offentlige retshjælpen kan i visse tilfælde dække yderligere bistand, herunder ansøgning om fri proces. En advokat kan ligeledes hjælpe dig med retssager og fri proces, hvis du har tegnet en retshjælpsforsikring.

Her er et udvalg af forskellige advokatopgaver

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede advokater i Måløv.
  • Persondata-compliance
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Selskabsret
  • Transportret
  • Ugift samlevende

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2760 Måløv
ADVODAN Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kongens Lyngby
CVR: 29241600
Hjemmeside
Sønder Ljørring Advokatfirma
Lautruphøj 1-3
2750 Ballerup
CVR: 32767699
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Jesper Rossau Jensen
Vestermarie Alle 44
2770 Kastrup
CVR: 31859794
Hjemmeside