Advokat Måløv

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Måløv
  • Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter
  • Billig advokat - Du sparer både tid og penge

Få 3 Advokat Måløv tilbud
Ageras Advokattilbud

Måløv advokat? Indhent 3 gratis konkrete tilbud

Har du en advokat opgave, som du ønsker udført af en godkendt advokat, skaffer vi gerne 3 billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 3 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste advokatfirmaer i din kommune, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række grundige advokater og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen i Måløv med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 fantastiske tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag læse de modtagne henvendelser igennem og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende for private.

Du har muligvis ret til gratis offentlig retshjælp

Læs her om regler for offentlig retshjælp ved advokat. Du kan som udgangspunkt få offentligt tilskud til at dække en del af advokatudgiften i visse mindre sager, såfremt din indtægt er lille. Størrelsen af din formue er uden betydning for tilskuddet.
Det offentlige tilskud dækker primært udgifterne til rådgivning ved en enkelt konsultation hos advokaten. Du kan evt. også få hjælp til at udfærdige en klage over en offentlig myndigheds afgørelse, udarbejdelse af et testamente eller lignende.
Den offentlige retshjælpen kan i visse tilfælde dække yderligere bistand, herunder ansøgning om fri proces. En advokat kan ligeledes hjælpe dig med retssager og fri proces, hvis du har tegnet en retshjælpsforsikring.

Her er et udvalg af forskellige advokatopgaver

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede advokater i Måløv.
  • Persondata-compliance
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Selskabsret
  • Transportret
  • Ugift samlevende

Få 3 Advokat Måløv tilbud


Eksempler på advokat i 2760 Måløv

Sønder Ljørring Advokatfirma
Lautruphøj 1-3
2750 Ballerup
CVR: 32767699
Hjemmeside
Administrator Teamet
Nørrelundvej 8 B
2730 Herlev
CVR: 15787279
Hjemmeside
Jakob Skjoldan
Triumfvej 48
2800 Kgs.Lyngby
CVR: 25987322
Hjemmeside