Advokat i Måløv

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Måløv
  • Udfyld formularen online på mindre 4 minutter
  • Spar 10 procent på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 tilbud

Modtag 3 tilbud fra gode og billige advokater i Måløv.

3. august 2017. Har du en advokatopgave, som du ønsker udført af en godkendt advokat, skaffer vi gerne 3 billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 3 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste advokatfirmaer i din kommune, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række advokater og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag læse de modtagne henvendelser igennem og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende for private.

Du har muligvis ret til gratis offentlig retshjælp

Læs her om regler for offentlig retshjælp ved advokat. Du kan som udgangspunkt få offentligt tilskud til at dække en del af advokatudgiften i visse mindre sager, såfremt din indtægt er lille. Størrelsen af din formue er uden betydning for tilskuddet.
Det offentlige tilskud dækker primært udgifterne til rådgivning ved en enkelt konsultation hos advokaten. Du kan evt. også få hjælp til at udfærdige en klage over en offentlig myndigheds afgørelse, udarbejdelse af et testamente eller lignende.
Den offentlige retshjælpen kan i visse tilfælde dække yderligere bistand, herunder ansøgning om fri proces. En advokat kan ligeledes hjælpe dig med retssager og fri proces, hvis du har tegnet en retshjælpsforsikring.

Her er et udvalg af forskellige advokatopgaver

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede advokater i Måløv.
  • Persondata-compliance
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Selskabsret
  • Transportret
  • Ugift samlevende

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2760 Måløv
Advokatfirmaet Müller
Lautruphøj 5
2750 Ballerup
CVR: 29509743
Hjemmeside
Mølck & Larsen
Amager Landevej 37
2770 Kastrup
CVR: 78716215
Hjemmeside
Per Bruhn & Partner
Dyrehavegårdsvej 24 B
2800 Kongens Lyngby
CVR: 25459253
Hjemmeside