Advokat i Måløv

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Måløv
  • Udfyld webformularen på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Det er gratis at anvende vores service

Få 3 Advokat tilbudMåløv advokat? Indhent 3 gratis konkrete tilbud

21. december 2017. Har du en advokat opgave, som du ønsker udført af en godkendt advokat, skaffer vi gerne 3 billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 3 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste advokatfirmaer i din kommune, som får lov at byde på din opgave.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række advokater og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen i Måløv med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag læse de modtagne henvendelser igennem og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende for private.

Du har muligvis ret til gratis offentlig retshjælp

Læs her om regler for offentlig retshjælp ved advokat. Du kan som udgangspunkt få offentligt tilskud til at dække en del af advokatudgiften i visse mindre sager, såfremt din indtægt er lille. Størrelsen af din formue er uden betydning for tilskuddet.
Det offentlige tilskud dækker primært udgifterne til rådgivning ved en enkelt konsultation hos advokaten. Du kan evt. også få hjælp til at udfærdige en klage over en offentlig myndigheds afgørelse, udarbejdelse af et testamente eller lignende.
Den offentlige retshjælpen kan i visse tilfælde dække yderligere bistand, herunder ansøgning om fri proces. En advokat kan ligeledes hjælpe dig med retssager og fri proces, hvis du har tegnet en retshjælpsforsikring.

Her er et udvalg af forskellige advokatopgaver

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede advokater i Måløv.
  • Persondata-compliance
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Selskabsret
  • Transportret
  • Ugift samlevende

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2760 Måløv
SelskabsAdvokaterne ApS
Engelsborgvej 29 2tv
2800 Kongens Lyngby
CVR: 28131909
Hjemmeside
Advokatfirmaet Christian Stampe
Lyngby Hovedgade 54 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 26220556
Hjemmeside
Dokumenter ApS
Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby
CVR: 27701272
Hjemmeside