Advokat Lyngby

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Lyngby
  • Udfyld web skemaet på kun 7 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign tilbud hurtigt og gratis

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Lyngby advokat? Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende

23. juli 2018. På 3advokattilbud.dk hjælper vi dig med at finde en reel og dygtig advokat i Lyngby. Det foregår således, at du udfylder onlineskemaet med en beskrivelse af, hvad du har brug for bistand med. Derefter afgiver 3 advokater hver deres attraktive tilbud på den advokatopgave, som skal klares.
Du vælger selv, hvilken af de 3 advokater, du ønsker at bruge til din sag. Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at acceptere nogle af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør). Nævnte vi, at vores online tjeneste er helt gratis at bruge?
Har du problemer med skilsmisse, inkasso, konflikthåndtering, fast ejendom eller måske kommunen? Det er i mange tilfælde en advokat, som kan hjælpe dig med sådan en opgave. Det er ikke nemt at finde en pålidelig advokat i Lyngby selv. Benyt derfor vores gratis online service og indtast din advokatopgave i dag!

Få hjælp ved ansættelse af en medarbejder

Advokatkontorer i Lyngby tilbyder kompetent og specialiseret rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret. Man yder især bistand til virksomheder, direktører og ledere, men også til funktionærer og andre medarbejdere, om alle arbejdsretlige spørgsmål.
Rådgivning indbefatter blandt andet forhandling og udarbejdelse af direktørkontrakter samt alle typer af ansættelseskontrakter i øvrigt. Desuden rådgives om optionsordninger, tegningsrettigheder, bonusordninger samt konkurrence- og kundeklausuler og andre tretlige begrænsninger i erhvervsudøvelsen.
Lyngby advokater bistår derudover ved udarbejdelsen af retningslinjer for medarbejderes private brug af virksomheders e-mail og internetforbindelse. Der rådgives ligeledes om ændringer i bestående ansættelsesforhold, advarsler, opsigelser, bortvisninger og afskedigelser.

Lyngbyadvokater er specialiseret i mange emner

Her er eksempler på områder i Lyngby-Tårbæk kommune, hvor du kan få juridisk bistand:
  • Sorgenfri
  • Brede
  • Lundtofte
  • Hjortekær
  • Rådvad

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2800 Lyngby

Dokumenter ApS
Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby
CVR: 27701272
Hjemmeside
Advokat Jette Alsbæk
Lyngby Hovedgade 47
2800 Kongens Lyngby
CVR: 82847618
Hjemmeside
ADVODAN Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kongens Lyngby
CVR: 29241600
Hjemmeside