Advokat i Lyngby

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Lyngby
  • Udfyld skemaet online på mindre 2 minutter
  • Spar 25 % på en faglærd advokat

Få 3 tilbud

Lyngby advokat? Sådan får du 3 gratis tilbud

3. august 2017. På denne side hjælper vi brugere med at finde en reel advokat fra Lyngby, der også er beliggende tæt på, hvor du bor. Det foregår på den måde, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for bistand med. Herefter afgiver 3 advokater tilbud på den opgave, som skal klares.
Du vælger helt selv, hvilken advokat du ønsker at bruge til hjælp til din sag. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte.
Har du problemer med skilsmisse, inkasso, konflikthåndtering, fast ejendom eller kommunen? Det er i de fleste tilfælde en advokat, der kan hjælpe dig med dette. Det kan være kringlet at finde en pålidelig advokat i Lyngby. Anvend derfor denne gratis onlinetjeneste og indtast din advokatopgave allerede i dag.

Få hjælp ved ansættelse af en medarbejder

Advokatkontorer i Lyngby tilbyder kompetent og specialiseret rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret. Man yder især bistand til virksomheder, direktører og ledere, men også til funktionærer og andre medarbejdere, om alle arbejdsretlige spørgsmål.
Rådgivning indbefatter blandt andet forhandling og udarbejdelse af direktørkontrakter samt alle typer af ansættelseskontrakter i øvrigt. Desuden rådgives om optionsordninger, tegningsrettigheder, bonusordninger samt konkurrence- og kundeklausuler og andre tretlige begrænsninger i erhvervsudøvelsen.
Lyngby advokater bistår derudover ved udarbejdelsen af retningslinjer for medarbejderes private brug af virksomheders e-mail og internetforbindelse. Der rådgives ligeledes om ændringer i bestående ansættelsesforhold, advarsler, opsigelser, bortvisninger og afskedigelser.

Lyngbyadvokater er specialiseret i mange emner

Her er eksempler på områder i Lyngby-Tårbæk kommune, hvor du kan få juridisk bistand:
  • Sorgenfri
  • Brede
  • Lundtofte
  • Hjortekær
  • Rådvad

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2800 Lyngby
Per Bruhn & Partner
Dyrehavegårdsvej 24 B
2800 Kongens Lyngby
CVR: 25459253
Hjemmeside
Dokumenter ApS
Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby
CVR: 27701272
Hjemmeside
Advokatfirmaet Christian Stampe
Lyngby Hovedgade 54 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 26220556
Hjemmeside