Advokat Lolland

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Lolland
  • Udfyld skemaet online på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 seriøse advokattilbud på advokat på Lolland

9. juli 2018. Få hurtigt og gratis 3 aktuelle tilbud fra advokat firmaer på Lolland på din sag. Spar tid og lad 3advokattilbud.dk udføre arbejdet med at få tilbud fra advokater i Lolland kommune. Du får udelukkende tilbud fra anerkendte advokater, så du slipper for dyre overraskelser.
Advokaterne er godt klar over, at de konkurrerer med andre advokater om din opgave, så de leverer derfor et ekstra attraktivt tilbud. Vores værdifulde netværk består af mange hundrede professionelle advokatfirmaer over hele Danmark.
Vi kan finde en advokat, der kan løse alle typer af opgaver – store som små. Uanset om du søger en advokat til konflikthåndtering eller du har brug for hjælp i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse, så finder du dem hos 3advokattilbud.dk.

Hvad er tvangsauktion?

En kreditor, som har foretaget udlæg i fast ejendom, kan kræve ejendommen solgt på tvangsauktion, hvis ejeren af ejendommen ikke betaler det skyldige beløb. Tvangsauktionen har primært til formål, at sælge ejendommen til den højeste pris til fordel for både ejeren af ejendommen og kreditorer.
Køb af en ejendom på tvangsauktion sker på samme måde som køb af en ejendom i fri handel. Eneste forskel er, at salget ved en tvangsauktion foretages af fogedretten og at skyldner ikke kan forhandle sig frem til en favorabel pris. Efter køb på tvangsauktion udstedes der et auktionsskøde, som tinglyses.
Tvangsauktionen annonceres i Statstidende og i mindst en almindelig læst avis. Annoncering skal ske senest 2 uger før auktionens afholdelse og har til formål at skabe en købsinteresse hos potentielle købere til gavn for salgsprisen.

Den hurtige vej til den bedste advokat til din advokatopgave

Overalt på Lolland kan vi tilbyde 3 advokattilbud f.eks.:
  • Rødby
  • Søllested
  • Kragenæs
  • Torrig
  • Købelev

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4970 Lolland

Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside
Advokat Vilhelm Dickmeiss
Albanigade 44
5000 Odense C
CVR: 38579134
Hjemmeside