Advokat Lolland

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Lolland
  • Udfyld formularen online på kun fire minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde tilbydes i netop din by

Få 3 Advokat Lolland tilbud
Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i postnummer 4970

Bellisvej
Lindevang
Fælledvej
Høgevej
Hybenvænget
Kragesøvej
Vestergade
Snedkervej
Fasanlunden
Østergade
2.Tværvej
Kirkenoret
Nygårdsparken
Holebyvej
Mellemtorvet
Ternevej
Birkevej
Norrevej
Hyldtofte Strandvej
Gl. Maribovej

Få 3 seriøse advokattilbud på advokat på Lolland

Vi kan finde en advokat, der kan løse alle typer af opgaver – store som små. Uanset om du søger en advokat til konflikthåndtering eller du har brug for hjælp i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse, så finder du dem hos 3advokattilbud.dk.
Tryk på den grønne knap her på siden og indtast din sag i kontaktformularen - det tager kun nogle få minutter. Med endnu et tryk, sender du sagen ind til os og dermed er din del af arbejdet afsluttet. Vi sender sagen videre til advokatfirmaer og -kontorer på hele Lolland, som dermed får mulighed for at byde på sagen.
I løbet af få dage får du tilsendt 3 konkrete tilbud fra lokale advokater som du kan sætte dig og læse igennem i fred og ro. Vælg den advokat, du har mest tiltro til eller den advokat med det billigste tilbud - det er helt op til dig. Med 3 kontante tilbud i hånden kan der spares mange penge på at få løst en advokatopgave på Lolland.

Hvad er tvangsauktion?

En kreditor, som har foretaget udlæg i fast ejendom, kan kræve ejendommen solgt på tvangsauktion, hvis ejeren af ejendommen ikke betaler det skyldige beløb. Tvangsauktionen har primært til formål, at sælge ejendommen til den højeste pris til fordel for både ejeren af ejendommen og kreditorer.
Køb af en ejendom på tvangsauktion sker på samme måde som køb af en ejendom i fri handel. Eneste forskel er, at salget ved en tvangsauktion foretages af fogedretten og at skyldner ikke kan forhandle sig frem til en favorabel pris. Efter køb på tvangsauktion udstedes der et auktionsskøde, som tinglyses.
Tvangsauktionen annonceres i Statstidende og i mindst en almindelig læst avis. Annoncering skal ske senest 2 uger før auktionens afholdelse og har til formål at skabe en købsinteresse hos potentielle købere til gavn for salgsprisen.

Den hurtige vej til den bedste advokat til din advokatopgave

Overalt på Lolland kan vi tilbyde 3 advokattilbud f.eks.:
  • Rødby
  • Søllested
  • Kragenæs
  • Torrig
  • Købelev

Få 3 Advokat Lolland tilbud


Eksempler på advokat i Lolland

Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Advokat Charlotte Engelbrecht Nielsen
Søndergade 2A
4990 Sakskøbing
CVR: 37325481
Hjemmeside
Advokat Wandrup
Torvet 6 B
4990 Sakskøbing
CVR: 37295817
Hjemmeside