Advokat i Lemvig

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Lemvig
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Spar 10 procent på en erfaren advokat

Få 3 tilbud

Hvad skal man betale for en advokat?

3. august 2017. Hvad koster det at få advokathjælp i postnummer 7620 Lemvig? Hvad er den generelle timepris hos et advokatfirma i Lemvig? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig advokat, som samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en advokat.
Gennemsnits prisen pr time for advokater i Lemvig området ligger på mellem 1.500,- kr. og 2.000,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også advokater med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som f.eks. skødeskrivning.
Hold et møde med den advokat du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om advokaten er pålidelig og dermed en, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter når det handler om at få udført ordentligt advokatarbejde.

Erhvervsevnetab

l lovændring af 14. juni 2011 er det præciseret, at hvis skadelidte vil lide et erhvervsevnetab på 15 pct. eller derover, ydes erstatning indtil det tidspunkt, hvor det er muligt midlertidigt eller endeligt at skønne over skadelidtes fremtidige erhvervsevne.
Vurderingerne kræver, at der er et tilstrækkeligt grundlag til, at det kan vurderes, i hvilken udstrækning skaderne har medført begrænsninger i skadelidtes arbejdsmæssige funktionsniveau, og ud fra disse oplysninger kan skønne over, hvorledes disse begrænsninger påvirker skadelidtes fremtidige indtjeningsevne.
Et midlertidigt erhvervsevnetab på mindst 15 procent stopper retten til udbetaling af tabt arbejdsfortjeneste, og erhvervsevnetabserstatningen træder i stedet for.

Vi har åbent døgnet rundt

Her er et udvalg, der viser spændvidden på de sagstyper et advokatkontor i Lemvig kan løse:
  • Personalepolitikker
  • Samliv
  • Syn og skøn
  • Udenlandsk arbejdskraft
  • Ægteskab

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 7620 Lemvig
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thor
Industrivej 53
7620 Lemvig
CVR: 30457366
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside