Advokat Lejre

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Lejre
  • Udfyld skemaet på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Spar meget tid på din opgave

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat i Lejre? Her får du gratis 3 skarpe tilbud

5. juli 2018. Det er ikke alle par, som har behov for en skilsmisseadvokat i Lejre, når de skal skilles. Det lykkes for mange, at forhandle sig frem til en fælles løsning, som tilfredsstiller begge parter. På dene måde kan man selv gennemføre skilsmissen i Statsforvaltningen.
Har man svært ved at tale sammen eller finde frem til en fælles løsning, så får kan brug for en skilsmisseadvokat. Advokaten forsøger at få parterne til at blive enige og hvis det ikke lykkes, så repræsenterer advokaten den ene part i retten. Den anden part kan selv finde en advokat til at føre sagen for sig.
En skilsmisse indebærer typisk først separation og forhandling af vilkår herfor. Herefter kommer selve skilsmissen og igen forhandling af vilkår herfor. Til sidst kommer bodelingen med beslutninger vedrørende evt. børn - hvor skal de bo, hvor længe hos hver, forældremyndighed og børnebidrag.

Dette skal du være opmærksom på ifm. et testamente

Der er desværre mange, der har forkerte forventninger til, hvordan arven efter dem skal deles. Det kan være den lovpligtige fordeling af arven som man ikke er opmærksom på eller lovkravene til testamentet, der viser sig ikke at være opfyldt.
Det er vigtigt, at du i samarbejde med en advokat gennemgår dine forventninger og ønsker. Vores net af advokater med speciale i testamenteskrivning kan rådgive dig professionelt om et dødsfalds konsekvenser, samtidig med at der tages hensyn til de følelser, som naturligt er forbundet med arv og testamente.
En advokat kan hjælpe med at identificere, om der er behov for et testamente og kan rådgive om arveforskud, gaver og andre muligheder for at give midler videre inden for lovens rammer. Hvis du ikke har fået skrevet et testamente var det måske på tide?

Indsend din advokatopgave nu

Få 3 gratis tilbud fra advokater i Lejre kommune uanset hvor i kommunen du bor:
  • Ledreborg
  • Allerslev
  • Gammel Lejre
  • Osted
  • Bregnetved

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4320 Lejre

Business Support v/Allan Olsson
Tølløsevej 7
4340 Tølløse
CVR: 17365207
Hjemmeside
Advokatkontoret la Cour
Ahlgade 32
4300 Holbæk
CVR: 31522439
Hjemmeside
Faberman Advokat ApS
Kanalstræde 10
4300 Holbæk
CVR: 33151357
Hjemmeside