Advokat Lejre

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Lejre
  • Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få 3 Advokat Lejre tilbud
Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 4320

Bregnetvedvej
Sandbanken
Elmens Kvarter
Landmandslyst
Byvejen
Nørretoften
Brotoften
Søndertoften
Flintevænget
Møllerjorden
Kromarksvej
Birkevej
Assendløsevejen
Poplens Kvarter
Glentevænget
Hovedvejen
Osted Kirkestræde
Rødkildebanken
Lavringe Mosevej
Rorupvej

Advokat i Lejre? Her får du gratis 3 skarpe tilbud

Det er ikke alle par, som har behov for en skilsmisseadvokat i Lejre, når de skal skilles. Det lykkes for mange, at forhandle sig frem til en fælles løsning, som tilfredsstiller begge parter. På dene måde kan man selv gennemføre skilsmissen i Statsforvaltningen.
Har man svært ved at tale sammen eller finde frem til en fælles løsning, så får kan brug for en skilsmisseadvokat. Advokaten i Lejre forsøger at få parterne til at blive enige og hvis det ikke lykkes, så repræsenterer advokaten den ene part i retten. Den anden part kan selv finde en advokat til at føre sagen for sig.
En skilsmisse indebærer typisk først separation og forhandling af vilkår herfor. Herefter kommer selve skilsmissen og igen forhandling af vilkår herfor. Til sidst kommer bodelingen med beslutninger vedrørende evt. børn - hvor skal de bo, hvor længe hos hver, forældremyndighed og børnebidrag.

Dette skal du være opmærksom på ifm. et testamente

Der er desværre mange, der har forkerte forventninger til, hvordan arven efter dem skal deles. Det kan være den lovpligtige fordeling af arven som man ikke er opmærksom på eller lovkravene til testamentet, der viser sig ikke at være opfyldt.
Det er vigtigt, at du i samarbejde med en advokat gennemgår dine forventninger og ønsker. Vores net af advokater med speciale i testamenteskrivning kan rådgive dig professionelt om et dødsfalds konsekvenser, samtidig med at der tages hensyn til de følelser, som naturligt er forbundet med arv og testamente.
En advokat kan hjælpe med at identificere, om der er behov for et testamente og kan rådgive om arveforskud, gaver og andre muligheder for at give midler videre inden for lovens rammer. Hvis du ikke har fået skrevet et testamente var det måske på tide?

Indsend din advokatopgave nu

Få 3 gratis tilbud fra advokater i Lejre kommune uanset hvor i kommunen du bor:
  • Ledreborg
  • Allerslev
  • Gammel Lejre
  • Osted
  • Bregnetved

Få 3 Advokat Lejre tilbud


Lejre advokat eksempler:

Advida Advokater A/S
Ahlgade 15
4300 Holbæk
CVR: 29573891
Hjemmeside
Elite Legal IVS
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 36932139
Hjemmeside
Advokat Klauss Sell
Algade 23 A
4281 Gørlev
CVR: 49577818
Hjemmeside