Advokat Langeland

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Langeland
  • Udfyld formularen på under 2 minutter
  • Billig advokat - Udfyld vores formular online nu

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud fra lokale advokat firmaer på Langeland

3. juli 2018. Leder du efter et advokatfirma på Langeland? Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre gode tilbud. Vi sender din sag videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste advokat kontorer på Langeland, der gerne vil byde på din opgave.
I løbet af kort tid modtager du tre lokale tilbud som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, er du velkommen til at sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 25% i forhold til den almindelige pris.
Husk at advokatfirmaerne ikke skal sammenlignes udelukkende på pris men ligeledes på, om de har plads i kalenderen, om de har gode ratings mm. Husk at Google det pågældende advokat firma inden du indgår en aftale.

Offererstatning

Offererstatningsloven kan give erstatning og godtgørelse for personskade såvel som for tingskade. Tingskade erstattes såfremt det er sket ved en straffelovsovertrædelse og begået af personer som:
  • er tvangsanbragt på institution under Kriminalforsorgen
  • er anholdt med henblik på fængsling eller er varetægtsfængslet
  • afsoner efter straffelovens § 49, stk. 2 på institution uden for Kriminalforsorgen
  • er optaget på døgninstitution for børn og unge eller institution for personer med vidtgående fysiske og psykiske handicap
  • er tvangsindlagte som sindssyge

Eksempel på en småsagsproces

Eksempel på en småsagsproces: En elektriker har en kunde, som nægter at betale sin regning på 12.000 kr. for gennemgang og udbedring af nogle el-installationer, fordi der er uenighed om arbejdet, som kunden mener at have betalte for.
Elektrikeren vil have sit tilgodehavende, og kan anlægge sag efter reglerne om småsagsproces ved, at udfylde en stævningsblanket til retten. Denne findes på domstolstyrelsens hjemmeside.

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5932 Langeland

Bundgaard Advokater
Torvet 2
5900 Rudkøbing
CVR: 26821398
Hjemmeside
JuraEksperten
Søndergade 11
5953 Tranekær
CVR: 30158202
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Borch
Brogade 7
5900 Rudkøbing
CVR: 29414610
Hjemmeside