Advokat i Korsør

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Korsør
  • Udfyld formularen på mindre 4 minutter
  • Spar 25 % på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Har du brug for en ægtepagt?

3. august 2017. En ægtepagt er et juridisk dokument, hvori parterne han dele deres aktiver i et eksisterende eller kommende ægteskab. Når man indgår ægteskab, får man automatisk formuefællesskab. Dette betyder, at når ægteskabet opløses i tilfælde af død eller skilsmisse, deles aktiverne fuldstændigt lige.
Hvis den ene part har formue, virksomhed eller måske helt omvendt stor gæld, er formuefælleskab nok ikke den ideelle løsning. Alternativet til fælleseje er særeje, som der findes flere forskellige typer af. De to mest almindelige er fuldstændigt særeje og skilsmissesæreje.
Ved fuldstændigt særeje deles alle aktiver op i dit og mit både ved indgåelse af ægteskabet og fremover. Ved skilsmissesæreje deles aktiverne kun op i tilfælde af skilsmisse. Ved dødsfald vil der fortsat være fælleseje.

En skilsmisseadvokat gør situationen lidt nemmere

Følelsesmæssigt er en skilsmisse en stor belastning, uanset om man selv har truffet beslutningen eller ej. Man står pludselig i en situation, hvor en ny tilværelse skal etableres og hvor man skal indrette sit liv efter en mindre indtægt og kun en forælders tid.
Der opstår naturligt mange spørgsmål om selve separationen/skilsmissen blandt andet om, hvordan foregår en separation, og hvornår skal man diskutere, hvor børnene skal bo og hvem der skal have samvær med børnene?
En anden side af et ægteskabs ophør er deling af den fælles formue. Er der noget, den ene part har ret til at tage med sig uden deling? Få overblik over hvordan du står og hvordan økonomien skal deles efter gældende regler ved at kontakte en skilsmisseadvokat.

Retssag mod en udlejer

Ønsker du at anlægge sag mod udlejer eller har udlejer anlagt sag mod dig? Retssager om lejeforhold som regel følgende forhold:
  • Udlejers ret til at kræve lejen øget
  • Ret til fremleje eller afstå lejemålet
  • Drift- og varmeregnskab
  • Udlejers ret til at ophæve lejeforholdet i anledning af lejerens misligholdelse
  • Udlejers uberettigede tilbageholdelse af depositum

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4220 Korsør
Advokat Martin Vangkilde Hansen
Alleen 11 A
4180 Sorø
CVR: 85223313
Hjemmeside
Advokat Steen Djurtoft ApS
Casper Brands Plads 9
4220 Korsør
CVR: 15552700
Hjemmeside
Integreret Kompetanceudvikling og Advokatvirksomhed
Stenholmsvej 3
4171 Glumsø
CVR: 19943690
Hjemmeside