Advokat Kolding

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Kolding
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Billig advokat - Spar tid på vores service

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 attraktive advokat tilbud i Kolding i dag

14. juli 2018. Det er ikke helt så enkelt at finde en pålidelig advokat i Kolding, som du måske tror. Det er ikke alle advokater, der har et godt ry og hvad koster det reelt at få løst en (måske kompliceret) advokatopgave af en lokal advokat i Kolding området?
Løsningen finder du her på internettjenesten 3advokattilbud.dk! Her kan du nemlig hurtigt og nemt mpdtage 3 super attraktive tilbud fra lokale professionelle advokater. Du skal bare indtaste din advokat sag i kontaktskemaet på mindte end 7 min. Så modtager du i løbet af et par dage 3 tilbud, du frit kan vælge mellem.
Er din sag konpliceret? Så bør du i detaljer beskrive sagen så nøjagtigt som du kan, så det kun er advokater med relevante kompetencer, der byder på din sag. Er det en standardopgave, vælger man normalt den laveste pris. Ved vanskelige sager bør man ikke se så meget på prisen men mere på advokatens kompetencer.

Økonomisk tab ved personskade

Personskade deles op i økonomisk tab, som for eksempel mistet arbejdsindtægt og mistet avancement og skaderelaterede udgifter - for eksempel fysioterapi og medicinudgifter, og godtgørelse som for eksempel svie og smerte og varigt mén.
Også ved personskade gælder udgangspunktet om, at skadelidte skal have fuld erstatning, men ikke skal kompenseres for mere end sit tab. Såfremt skadelidte har fået udbetalt sygedagpenge af sin arbejdsgiver, kan han ikke samtidig kræve tabt arbejdsfortjeneste hos skadevolderen.
En undtagelse til ovenstående er, at der i tilfælde af personskade eller død ses bort fra eventuel erstatning, som skadelidte modtager fra for eksempel en livsforsikring eller en ulykkesforsikring, eller de sociale ydelser, som skadelidte modtager efter en skade, som f.eks. social pension.

Opret din advokatopgave og spar mange penge

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokatkontorer i Kolding:
  • Arbejdsmiljøret
  • Boligsalg
  • Erhvervslejeret
  • Konkurrenceret
  • Værdiansættelse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6000 Kolding

Advokat Peter Giødesen
Klostergade 6
6000 Kolding
CVR: 85778811
Hjemmeside
Advokatfirma Skjøde Knudsen & Partnere
Rendebanen 13
6000 Kolding
CVR: 25127412
Hjemmeside
Advokaterne Strandvejen
Strandvejen 34 A
6000 Kolding
CVR: 27490816
Hjemmeside