Advokat Kolding

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Kolding
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Billig advokat - Betal mindre for en håndværker

Få 3 Advokat Kolding tilbud
Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i postnummer 6000

Hauchsvej
Chr. Winthers Vej
Brogårdshaven
Anne-Mariesvej
Bøgeløkke
A.D. Burcharths Vej
Basagervej
Domhusgade
Bispevænget
Golfhaven
Godthåbsvej
Bronzevej
Fredensgade
Brynet
Alpetoppen
Frederikshave
Fynslundvej
Alrøvænget
Dybbølvej
Gramrolighed

Modtag 3 attraktive advokat tilbud i Kolding i dag

Det er ikke helt så enkelt at finde en pålidelig advokat i Kolding, som du måske tror. Hvad koster det at få løst en (måske kompliceret) advokatopgave af en advokat i Kolding? Løsningen finder du her på internettjenesten 3advokattilbud.dk, hvor du hurtigt og nemt får 3 supertilbud fra lokale advokater.
Du skal bare indtaste din advokat sag i kontaktskemaet på 7 min. Så modtager du i løbet af ganske få dage 3 kontante tilbud, du frit kan vælge mellem. Du bør beskrive sagen så nøjagtigt som du kan, så det kun er advokater med relevante kompetencer, der byder på din sag.
Selv om der er hengået nogen tid inden anskaffelse af andre genstande, er forholdet klart, når det antages, at anskaffelsen er sket for midler, der indkom ved afhændelsen. Er det åbenbart, at anskaffelse ikke har kunnet ske for særejemidler, men er sket for fællesbomidler, betragtes det nyanskaffede ikke som særeje.

Økonomisk tab ved personskade

Personskade deles op i økonomisk tab, som for eksempel mistet arbejdsindtægt og mistet avancement og skaderelaterede udgifter - for eksempel fysioterapi og medicinudgifter, og godtgørelse som for eksempel svie og smerte og varigt mén.
Også ved personskade gælder udgangspunktet om, at skadelidte skal have fuld erstatning, men ikke skal kompenseres for mere end sit tab. Såfremt skadelidte har fået udbetalt sygedagpenge af sin arbejdsgiver, kan han ikke samtidig kræve tabt arbejdsfortjeneste hos skadevolderen.
En undtagelse til ovenstående er, at der i tilfælde af personskade eller død ses bort fra eventuel erstatning, som skadelidte modtager fra for eksempel en livsforsikring eller en ulykkesforsikring, eller de sociale ydelser, som skadelidte modtager efter en skade, som f.eks. social pension.

Opret din advokatopgave og spar mange penge

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokatkontorer i Kolding:
  • Arbejdsmiljøret
  • Boligsalg
  • Erhvervslejeret
  • Konkurrenceret
  • Værdiansættelse

Få 3 Advokat Kolding tilbud


Advokat Kolding eksempler:

Kaiser Domino Advokatfirma
Kokholm 3 B
6000 Kolding
CVR: 34623538
Hjemmeside
Advokatfirmaet Paul C. Jepsen
Lille Brostræde 4
6000 Kolding
CVR: 33778511
Hjemmeside
Andersen Partners
Jernbanegade 31
6000 Kolding
CVR: 34717850
Hjemmeside