Advokat i Kolding

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Kolding
  • Udfyld formularen online på bare 7 minutter
  • Billig advokat - Spar nemt mange penge

Få 3 Advokat tilbudModtag 3 attraktive advokat tilbud i Kolding i dag

21. december 2017. At finde en seriøs advokat i Kolding er nok ikke helt så enkelt som du måske tror. Det er ikke alle advokater, der er kendetegnet ved et godt ry og hvad koster det faktisk at få ordnet en opgave af en lokal advokat i Kolding?
Løsningen findes lige her på 3advokattilbud.dk! Her kan du nærmere bestemt få 3 skarpe tilbud fra professionelle advokater. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din sag i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse tilbud som du frit kan vælge fra eller til.
Måske er din sag indviklet? Så bør du i detaljer forklare sagen så nøjagtigt som muligt, så kun advokater med de rigtige kompetencer reflekterer på din sag. Er din sag en standardsag, er det normalt at vælge den laveste pris. Mere vanskelige sager bør ikke være afhængige af prisen men på advokatens kompetencer - du skulle jo helst vinde sagen!

Økonomisk tab ved personskade

Personskade deles op i økonomisk tab, som for eksempel mistet arbejdsindtægt og mistet avancement og skaderelaterede udgifter - for eksempel fysioterapi og medicinudgifter, og godtgørelse som for eksempel svie og smerte og varigt mén.
Også ved personskade gælder udgangspunktet om, at skadelidte skal have fuld erstatning, men ikke skal kompenseres for mere end sit tab. Såfremt skadelidte har fået udbetalt sygedagpenge af sin arbejdsgiver, kan han ikke samtidig kræve tabt arbejdsfortjeneste hos skadevolderen.
En undtagelse til ovenstående er, at der i tilfælde af personskade eller død ses bort fra eventuel erstatning, som skadelidte modtager fra for eksempel en livsforsikring eller en ulykkesforsikring, eller de sociale ydelser, som skadelidte modtager efter en skade, som f.eks. social pension.

Opret din advokatopgave og spar mange penge

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokatkontorer i Kolding:
  • Arbejdsmiljøret
  • Boligsalg
  • Erhvervslejeret
  • Konkurrenceret
  • Værdiansættelse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6000 Kolding
Advokat Peter Giødesen
Klostergade 6
6000 Kolding
CVR: 85778811
Hjemmeside
Advokaterne Strandvejen
Strandvejen 34 A
6000 Kolding
CVR: 27490816
Hjemmeside
Advokatfirmaet John Kessler
Sneppevej 39
6000 Kolding
CVR: 12776772
Hjemmeside