Advokat Kokkedal

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Kokkedal
  • Udfyld formularen på kun 4 minutter
  • Billig advokat - Benyt dig af denne gratis service

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Kokkedal advokat? Her får du gratis 3 skarpe tilbud

23. juli 2018. Har du brug for en advokat Kokkedal til at løse en sag for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere helt sikkert hjælpe dig. Find nemmere den helt rette advokat i Kokkedal til din sag ved at sætte den i udbud. Indtast opgaven i web skemaet og send den ind til 3advokattilbud.dk.
Vores gratis onlineservice gør det nemt at finde det rigtige advokatfirma i Kokkedal, og det endda til den helt rigtige pris. Du udfylder blot en nem og overskuelig formular online og udvælger derefter de 3 advokatkontorer som du ønsker skal give dig et godt tilbud på sagen.
I tilbudene kan du herefter selv sammenligne priserne. Det står dig naturligvis frit for om du vil gøre brug af dem eller hvilket et, du eventuelt vælger. Så hvorfor ikke bare starte med at udfylde formularen? Sådan sparer du nemt op til 21 procent på en certificeret, seriøs og billig advokat fra Kokkedal.

Har I overvejet særeje og/eller en ægtepagt?

Nogle danskere bliver ikke gift fordi de er bange for at miste hele deres formue i tilfælde af en skilsmisse. Disse mennesker, der bor sammen uden at være gift i såkaldte papirløse forhold, kan hos en advokat få gode råd om, hvordan de kan gifte sig.
En advokat kan nemlig rådgive om bl.a. særeje således at man undgår at blande formueforholdene sammen. Dermed kan man også spare udgiften til arveafgiften, for kun ægtefæller er fritaget for at betale arveafgift.
Selv om man indsætter sin samlever som begunstiget til visse gruppelivsforsikringer, skal der fortsat betales 15% eller 36% af forsikringen til staten. Har man for eksempel en gruppelivsforsikring på 700.000 DKK skal staten altså have mellem 100.000 og 250.000 DKK, der kunne været sparet, hvis man havde giftet sig.

Få hjælp til din sag af en advokat i Kokkedal

Eksempler på advokatsager for autoriserede advokater i Kokkedal:
  • Ansættelsesretlige sager
  • Børnebidrag
  • Erhvervslivets kontrakter
  • Forsvar og sikkerhed
  • Skat og told

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2980 Kokkedal

Remy Holding Advokat ApS
Nordskrænten 8
2980 Kokkedal
CVR: 36428791
Hjemmeside
Juridisk Rådgiver og Mediator
Fredtoftevej 17
2980 Kokkedal
CVR: 65883716
Hjemmeside
Advokat & Co.
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
CVR: 26820138
Hjemmeside