Advokat i Kokkedal

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Kokkedal
  • Udfyld web formularen på kun 7 minutter
  • Billig advokat - Udfyld skemaet og få billige tilbud

Få 3 Advokat tilbudKokkedal advokat? Her får du gratis 3 skarpe tilbud

21. december 2017. Udfyld onlineformularen på kun 4 minutter og beskriv, hvad det er du ønsker ordnet. Skriv så vidt muligt detaljeret så advokat kontorerne får det bedste grundlag til, om de vælger at lægge billet ind på din opgave.
Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud modtager du. Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en opgave. Alle jobs bliver håndteret på basis af den omfattende erfaring vores net af advokater har indhentet fra et utal af sager gennem en lang årrække.
Her på websitet er vi nemlig mestre i at distribuere advokatopgaver mellem private og advokatkontorer i Kokkedal. Du kan spare op til 25% på advokatsalæret, hvis du får tre tilbud. Så kan du nemlig selv afgøre, om du vil benytte det billigste tilbud.

Har I overvejet særeje og/eller en ægtepagt?

Nogle danskere bliver ikke gift fordi de er bange for at miste hele deres formue i tilfælde af en skilsmisse. Disse mennesker, der bor sammen uden at være gift i såkaldte papirløse forhold, kan hos en advokat få gode råd om, hvordan de kan gifte sig.
En advokat kan nemlig rådgive om bl.a. særeje således at man undgår at blande formueforholdene sammen. Dermed kan man også spare udgiften til arveafgiften, for kun ægtefæller er fritaget for at betale arveafgift.
Selv om man indsætter sin samlever som begunstiget til visse gruppelivsforsikringer, skal der fortsat betales 15% eller 36% af forsikringen til staten. Har man for eksempel en gruppelivsforsikring på 700.000 DKK skal staten altså have mellem 100.000 og 250.000 DKK, der kunne været sparet, hvis man havde giftet sig.

Få hjælp til din sag af en advokat i Kokkedal

Eksempler på advokatsager for autoriserede advokater i Kokkedal:
  • Ansættelsesretlige sager
  • Børnebidrag
  • Erhvervslivets kontrakter
  • Forsvar og sikkerhed
  • Skat og told

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2980 Kokkedal
Advokat & Co.
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
CVR: 26820138
Hjemmeside
Juridisk Rådgiver og Mediator
Fredtoftevej 17
2980 Kokkedal
CVR: 65883716
Hjemmeside
Remy Holding Advokat ApS
Nordskrænten 8
2980 Kokkedal
CVR: 36428791
Hjemmeside