Advokat i Kerteminde

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Kerteminde
  • Udfyld skemaet på under 8 minutter
  • Billig advokat - Modtag gratis 3 tilbud på din opgave

Få 3 Advokat tilbudSpar penge på advokat - få gratis 3 tilbud i Kerteminde

21. december 2017. Vi har hjulpet rigtig mange danskere med at finde den rette advokat i Kerteminde, der passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores omfattende netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan finde 3 kompetente advokatfirmaer, der lever op til dine behov og forventninger.
Vi skaber gennemsigtighed på markedet for advokatbistand og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal vælge den rigtige advokat. Med vores unikke online tjeneste finder du både en billigere og bedre advokat.
Vores onlineservice er fuldstændig gratis uforpligtigende. Dette betyder rent praktisk, at du ikke forpligtiger dig til at skulle acceptere nogle af de 3 tilbud, som du får via os. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at finde en advokat i Kerteminde her.

Find en advokat, der kender hver en paragraf indenfor erstatningsret

Erstatningsretten opdeles traditionelt i erstatning inden for kontrakt og erstatning uden for kontrakt. Erstatningen inden for kontrakt er erstatningsspørgsmål, hvor der foreligger en aftale mellem parterne, og hvor der er særlige bestemmelser i relation til en evt. skade og et tab, der måtte indtræde.
Rettigheder og pligter i erstatning udenfor kontrakt gælder i alle de tilfælde, hvor der ikke er indgået skriftlig aftale i det forhold, hvor skaden sker. Nærværende fremstilling omhandler alene erstatningsret uden for kontrakt.
Betingelserne for, at man som skadelidt kan have et erstatningskrav eller, at man som skadevolder kan blive pålagt at betale erstatning. er ikke nedskrevet i lov, men er fastlagt på baggrund af retspraksis gennem tiderne.

Advokatarbejde udføres af kompetente advokater

Eksempler på områder som erfarne advokatkontorer arbejder med:
  • Ansættelsesret
  • Bolighandler uden mægler
  • Konfliktmægling
  • Persondata
  • Selskaber

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5300 Kerteminde
Henkrog Advokatanpartsselskab
Højløkke Allé 1
5270 Odense N
CVR: 29606358
Hjemmeside
Aagaard Advokater
Andresens Købmandsgaard 3
5300 Kerteminde
CVR: 25254937
Hjemmeside
Advokatanpartsselskab Hans Haages
Eyvinds Allé 6
5250 Odense SV
CVR: 32298109
Hjemmeside