Advokat Kerteminde

  • Få 3 sikre tilbud fra advokater i Kerteminde
  • Udfyld formularen online på kun 9 minutter
  • Billig advokat - Benyt dig af denne gratis service

Få 3 Advokat Kerteminde tilbud
Ageras Advokattilbud

Spar penge på advokat - få gratis 3 tilbud i Kerteminde

Uanset om du skal have hjælp til et testamente, en fremtidsfuldmagt, en skilsmisse eller noget helt andet i Kerteminde, er du kun lidt tekst og et klik væk, fra gratis at indhente 3 budgetvenlige tilbud på sagen. Udfyld web-formularen, med en beskrivelse af sagen - det tager kun ganske få minutter.
I løbet af 20-30 timer vil du modtage 3 konkrete og solide tilbud på opgaven, fra vores tilknyttede advokatfirmaer, med erfaring og ekspertise i netop din type sager. Vores tilknyttede advokater udfører alle typer og former for sagsbehandling- så sdu kal blot fortælle, hvilke sag du ønsker at få løst.
Vi formidler kontakten helt gratis. Du betaler altså intet for at få dine 3 skræddersyede Kerteminde advokat tilbud. Dit klik kan spare dig for mange penge på opgaven, og du kan få løst din sag hurtigt. Det er ikke umuligt at spare op til 19 % på sagen ved at få 3 gratis tilbud lige her.

Find en advokat, der kender hver en paragraf indenfor erstatningsret

Erstatningsretten opdeles traditionelt i erstatning inden for kontrakt og erstatning uden for kontrakt. Erstatningen inden for kontrakt er erstatningsspørgsmål, hvor der foreligger en aftale mellem parterne, og hvor der er særlige bestemmelser i relation til en evt. skade og et tab, der måtte indtræde.
Rettigheder og pligter i erstatning udenfor kontrakt gælder i alle de tilfælde, hvor der ikke er indgået skriftlig aftale i det forhold, hvor skaden sker. Nærværende fremstilling omhandler alene erstatningsret uden for kontrakt.
Betingelserne for, at man som skadelidt kan have et erstatningskrav eller, at man som skadevolder kan blive pålagt at betale erstatning. er ikke nedskrevet i lov, men er fastlagt på baggrund af retspraksis gennem tiderne.

Advokatarbejde udføres af kompetente advokater

Eksempler på områder som erfarne advokatkontorer arbejder med:
  • Ansættelsesret
  • Bolighandler uden mægler
  • Konfliktmægling
  • Persondata
  • Selskaber

Få 3 Advokat Kerteminde tilbud


Eksempler på advokat i 5300 Kerteminde

Vogel Just Advokatfirma
Dalumvej 18
5250 Odense SV
CVR: 31996686
Hjemmeside
Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside
Advokatfirmaet Vogel
Dalumvej 18
5250 Odense SV
CVR: 27723586
Hjemmeside