Advokat Køge

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Køge
  • Udfyld skemaet på under 7 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på en erfaren advokat i Køge

9. juli 2018. At have forældremyndighed er ikke en given ret. Hvis man har forældremyndigheden over et barn, er man af loven forpligtet til at drage omsorg for barnet og sikre, at barnet trives. Hvis man ikke er i stand til det, kan man få frataget forældremyndigheden over barnet.
En advokat i Køge hjælper til, når det ikke er muligt at mægle mellem parterne eller finde en løsning. Advokaten er først og fremmest din repræsentant i sagen. Hans opgave er at sikre, at dine synspunkter bliver hørt og at din side af sagen indgår i beslutningerne.
En Køge advokat forbereder sagen og argumenterer for din side under en retssag om forældremyndighed. Endvidere kan advokaten med sin store erfaring og viden rådgive dig om, hvilke forventninger du bør have og hvad sagens udfald sandsynligvis bliver.

Få uvildig rådgivning til en skilsmisse

Ved en skilsmisse kommer man som regel pludselig i en situation, som man oprindelig havde fundet fuldstændig utænkelig. En skilsmisse er ofte en meget turbulent tid, hvor begge parter let kommer til at blande fornuft og følelser sammen.
Det kan være svært at bevare overblikket, når ens basis på alle områder - både følelsesmæssigt og økonomisk - forsvinder. Derfor har du brug for en skilsmisseadvokat, som kan se tingene nøgtern udefra og give dig den nødvendige uvildige rådgivning.
Vores netværk af godkendte advokater kan give dig muligheden for at afslutte ægteskabet på en konstruktiv måde. Advokaten arbejder for, at begge parter kommer igennem skilsmissen med en følelse af tryghed i forhold til de praktiske, økonomiske og juridiske spørgsmål.

Det er nemt og hurtigt at få tre advokattilbud

Få gratis 3 advokattilbud uanset hvor i Køge kommune du er bosiddende:
  • Ølby
  • Ølsemagle
  • Lellinge
  • Vemmedrup
  • Regnemark

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4600 Køge

Nørregaard|Mieritz
Torvet 11
4600 Køge
CVR: 36927186
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hoeck
Gammel Lyngvej 2
4600 Køge
CVR: 39038439
Hjemmeside
Advokathuset ApS
Søndre Alle 21
4600 Køge
CVR: 16981397
Hjemmeside