Advokat i Jyllinge

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Jyllinge
  • Udfyld skemaet online på kun 3 minutter
  • Billig advokat - Overlad tilbudsarbejdet til os

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 gode lokale advokat tilbud i Jyllinge

21. december 2017. Udfyld skemaet online og få hurtigt 3 tilbud på din advokatsag. Beskriv i skemaet, hvad det er du ønsker hjælp til. Skriv gerne detaljeret dog uden at anføre personfølsomme oplysninger (dette er ulovligt ifølge dansk ret).
Vi videresender din sag til de relevante advokatkontorer, vi samarbejder med i Jyllinge og omegn. Max. 3 interesserede advokater får dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt tilbud eller et ønske om et møde.
De henvendelser du får fra advokat firmaerne er 100% uforpligtende fra din side og du er velkommen til at takke nej til dem alle sammen. Du vil dog sandsynligvis kunne spare både tid og penge ved at sige ja tak til et af tilbuddene, fremfor selv at skulle finde en god advokat.

Få hjælp til sager om forældremyndighed

En advokat kan hjælpe dig i sager om forældremyndighed. Er man gift, når man får barn, er der automatisk fælles forældremyndighed mellem ægtefællerne. Det gælder også, hvis man har underskrevet en ansvars- og omsorgserklæring ved barnets fødsel eller senere.
Såfremt man ikke kan samarbejde med den anden forælder, er der mulighed for, at man kan få forældremyndigheden alene. Hvis man ønsker, at forældremyndigheden skal flyttes fra den ene forælder alene til den anden forælder alene, er dette også en mulighed.
Ønsker man at få ændret forældremyndigheden, skal det foregå hos Statsforvaltningen, som indkalder begge forældre til møde. Statsforvaltningen vil prøve at få forældrene til at blive enige, men hvis ikke Statsforvaltningen kan det, skal spørgsmålet afgøres af byretten.

Få en godkendt advokat til at hjælpe dig

Advokater spænder over en lang række forskellige arbejdsområder. Her er nogle eksempler:
  • Administration af fast ejendom
  • Bank og finansiering
  • Ejendomsformidling
  • Glideskader
  • Incitamentsordninger

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4040 Jyllinge
Lone Møller Boysen
Solsikkevej 18
4040 Jyllinge
CVR: 26604206
Hjemmeside
Advokatfirma Dorte Dittmann
Svanevænget 37
4040 Jyllinge
CVR: 33917686
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels-Jørgen Svinth
Saturnvej 1
4040 Jyllinge
CVR: 25673166
Hjemmeside