Advokat Jyllinge

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Jyllinge
  • Udfyld skemaet online på mindre end 6 minutter
  • Billig advokat - Spar nemt op til 15%

Få 3 Advokat Jyllinge tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 gode lokale advokat tilbud i Jyllinge

En advokat i Jyllinge byder på din opgave inden for alle former for advokathjælp. Det foregår således, at du udfylder web formularen online med, hvad det er, du ønsker advokathjælp med. Herefter afgiver 3 forhåndsgodkendte advokatfirmaer i Jyllinge området tilbud på den sag, der skal løses. Så nemt er det.
Vores kompetente samarbejdspartnere løser både almindelige advokatopgaver og mere specielle sager. Uanset typen af din opgave, vil vi påtage os at finde 3 kompetente og billige advokater til dig. Vi kan trække på et stort netværk af advokater og advokatfirmaer over hele Sjælland.
Som faguddannede ved advokaterne, hvad der skal til. Deres holdning til godt advokatarbejde er kundernes bedste garanti for et godt resultat. Læg dertil at de er ganske stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter. Indsend din Jyllinge advokatopgave i dag og få 3 gratis tilbud.

Få hjælp til sager om forældremyndighed

En advokat kan hjælpe dig i sager om forældremyndighed. Er man gift, når man får barn, er der automatisk fælles forældremyndighed mellem ægtefællerne. Det gælder også, hvis man har underskrevet en ansvars- og omsorgserklæring ved barnets fødsel eller senere.
Såfremt man ikke kan samarbejde med den anden forælder, er der mulighed for, at man kan få forældremyndigheden alene. Hvis man ønsker, at forældremyndigheden skal flyttes fra den ene forælder alene til den anden forælder alene, er dette også en mulighed.
Ønsker man at få ændret forældremyndigheden, skal det foregå hos Statsforvaltningen, som indkalder begge forældre til møde. Statsforvaltningen vil prøve at få forældrene til at blive enige, men hvis ikke Statsforvaltningen kan det, skal spørgsmålet afgøres af byretten.

Få en godkendt advokat til at hjælpe dig

Advokater spænder over en lang række forskellige arbejdsområder. Her er nogle eksempler:
  • Administration af fast ejendom
  • Bank og finansiering
  • Ejendomsformidling
  • Glideskader
  • Incitamentsordninger

Få 3 Advokat Jyllinge tilbud


Eksempler på advokat i 4040 Jyllinge

Advokatfirma Dorte Dittmann
Svanevænget 37
4040 Jyllinge
CVR: 33917686
Hjemmeside
Lone Møller Boysen
Solsikkevej 18
4040 Jyllinge
CVR: 26604206
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels-Jørgen Svinth
Saturnvej 1
4040 Jyllinge
CVR: 25673166
Hjemmeside