Advokat Hundested

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Hundested
  • Udfyld skemaet online på mindre end 8 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign firmaernes priser

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat i Hundested ➽ Få 3 gratis tilbud på 48 timer

15. juni 2018. Om drejer sig om om en mindre eller en større advokatsag i Hundested, så har vi advokaterne, der kan lyfte opgaven. Opret din sag online på 5-10 minutter og få tre rigtigt gode og billige advokattilbud. Vi videreformidler gratis din opgave til kvalitetssikrede advokatfirmaer i Hundested.
Har du brug for vejledning og gode råd, omkring løsningen af din sag, så står vores advokater klar til at hjælpe dig. De er yderst kvalitetsbevidste, og professionelle, med stor fokus på at udføre en god og sikker rådgivning. Naturligvis til den aftalte tid og pris.
Vores tilknyttede advokatfirmaer i Hundested værdsætter en god dialog med dig som kunde, for at sikre det bedste resultat, hvormed du bliver en glad og tilfreds kunde. De lytter meget gerne til dine ønsker og udfører et kompetent professionelt stykke arbejde hver eneste gang. De går ikke på kompromis!

Familieadvokaten hjælper med lovgivningen ved en skilsmisse

Når to mennesker går fra hinanden, er det ofte en god idé at få hjælp fra en familieadvokat. Hele det fælles bo, det vil sige samtlige værdier/aktiver, indbo, hus osv. skal deles i økonomisk henseende, så hver part i sagen ender med at få hver sit.
Udtrykket "boet" betyder ikke blot indboet men er et juridisk udtryk, der betyder værdier. Hvis man efter separationen eller skilsmissen ikke kan enes om at dele boet, skal Skifteretten tage stilling. Dette kan altså ikke ske under en retssag om separation eller skilsmisse.
Mange tror, at delingen af ens værdier hører med til skilsmissen, men juridisk set er det en helt separat ting. Man kan derfor sagtens blive skilt uden at have delt boet. I Statsforvaltningen skal man derfor ikke oplyse, at fællesboet er delt med mindre man er 100% og kan stå inde for delingen.

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige advokater

Her er en liste med eksempler på emner en almindelig advokat ofte arbejder på:
  • Arveforhold
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Projektudvikling
  • Større virksomhedsændringer

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3390 Hundested

Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside
August Jørgensen Advokater
Roskildevej 10A
3400 Hillerød
CVR: 89041112
Hjemmeside
Advokatfirmaet Schack
Slotsgade 32
3400 Hillerød
CVR: 27732046
Hjemmeside