Advokat i Hundested

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Hundested
  • Udfyld formularen online på mindre 4 minutter
  • Spar 25 pct på en faglærd advokat

Få 3 tilbud

Få tilbud fra de mest kompetente advokater

3. august 2017. Mangler du en dygtigt og billig advokat i Hundested, kan vi hjælpe dig. På 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle advokater, der gerne vil løse din advokatopgave for dig.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på advokatmarkedet og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for advokathjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på advokater, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra advokater, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente advokater til dig.

Familieadvokaten hjælper med lovgivningen ved en skilsmisse

Når to mennesker går fra hinanden, er det ofte en god idé at få hjælp fra en familieadvokat. Hele det fælles bo, det vil sige samtlige værdier/aktiver, indbo, hus osv. skal deles i økonomisk henseende, så hver part i sagen ender med at få hver sit.
Udtrykket "boet" betyder ikke blot indboet men er et juridisk udtryk, der betyder værdier. Hvis man efter separationen eller skilsmissen ikke kan enes om at dele boet, skal Skifteretten tage stilling. Dette kan altså ikke ske under en retssag om separation eller skilsmisse.
Mange tror, at delingen af ens værdier hører med til skilsmissen, men juridisk set er det en helt separat ting. Man kan derfor sagtens blive skilt uden at have delt boet. I Statsforvaltningen skal man derfor ikke oplyse, at fællesboet er delt med mindre man er 100% og kan stå inde for delingen.

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige advokater

Her er en liste med eksempler på emner en almindelig advokat ofte arbejder på:
  • Arveforhold
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Projektudvikling
  • Større virksomhedsændringer

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3390 Hundested
Advokatfirmaet Schack
Slotsgade 32
3400 Hillerød
CVR: 27732046
Hjemmeside
Advokat Jytte Thorbek
Nordbakken 7
3400 Hillerød
CVR: 82768513
Hjemmeside
Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside