Advokat i Humlebæk

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Humlebæk
  • Udfyld onlineformularen på kun 4 minutter
  • Billig advokat - Der er penge at spare (15%)

Få 3 Advokat tilbudAdvokat tilbud i Humlebæk? Få dem her helt gratis

21. december 2017. 3advokattilbud.dk formidler opgaver mellem klient og advokat i Humlebæk. Via vores mange partnere og deres portaler formidler vi kontakten således, at klienten som ønsker en opgave udført, modtager flere uforpligtende advokat tilbud - helt gratis.
Advokater betaler for at få lov at byde på en opgave. Det sikrer, at tilbuddene er seriøse og kvalificerede. Eftersom advokaterne er i konkurrerce med hinanden garanterer vi, at de leverer et tilbud i et godt prisleje.
Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service. Dette gøres ved at følge op på kundetilfredshed i forhold til den udførte opgave, hvorved vi sikrer, at alle advokater lever op til deres aftale og udfører en god service.

Kontakt en advokat hvis du vil starte egen virksomhed

Ønsker man at starte egen virksomhed, har man brug for virksomhedsrådgivning. I hvilken form virksomheden skal drives? Skal den drives i personligt regi med personlig hæftelse? Skal den drives i selskabsform uden personlig hæftelse? Anpartsselskab, aktieselskab eller noget helt tredje?
Uanset hvad man vælger, er det klogt at rådføre sig med en lokal advokat for at blive oplyst om, hvori forskellene ligger, og hvilke fordele og ulemper de forskellige selvskabstyper har. Dette har især betydning for de skattemæssige konsekvenser.
Beslutter man sig for at drive virksomhed i selskabsform, har man brug for at få selskabet stiftet. Senere kan man få behov for sammenlægning (fusion) med en anden virksomhed, få ændret på kapitalforholdene, få udstedt yderligere anparter eller aktier eller mindsket antallet af disse.

Find den rigtige advokat til opgaven uanset opgavens art

Autoriserede advokater beskæftiger sig med en lang række af forskellige sagstyper f.eks.
  • IP, IT, medier
  • Konkurser
  • Life Science
  • Skader på bolig
  • Skatteret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3050 Humlebæk
Samsø & Homann Advokatanpartsselskab
Humlebæk Strandvej 77
3050 Humlebæk
CVR: 31413907
Hjemmeside
Advokat John Hemming
Ved Hegnet 1
3050 Humlebæk
CVR: 81158312
Hjemmeside
Advokatfirmaet Holst-Andersen
Skovvej 2
3050 Humlebæk
CVR: 26208424
Hjemmeside