Advokat Horsens

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Horsens
  • Udfyld skemaet på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Få 3 Advokat Horsens tilbud
Ageras Advokattilbud

Spar 20% på effektiv advokat i Horsens - få 3 tilbud

3 gratis advokat tilbud Horsens på 2-3 dage. En person kan ikke være vidne, hvis testamentet begunstiger en person eller institution, som den pågældende ved oprettelsen har en sådan tilknytning til, at testamentsvidnet har haft en særlig interesse i begunstigelsen, eller efter nr. 3 der i øvrigt foreligger omstændigheder, som er egnede til at vække tvivl om den pågældendes habilitet.
Et eksempel er en lokalformand, der i det konkrete tilfælde havde haft en så beskeden rolle i forbindelse med landsorganisationens arbejde, at han ikke var inhabil som vidne på et testamente til fordel for landsorganisationen. Disse afgørelser er stadig retningsgivende. Derimod kan vidnet udmærket være indsat som testamentarisk bobestyrer. Få 3 gratis tilbud på en troværdig advokat i Horsens på et testamente.

Samtygge om uanmodet forretningsførelse

Begrundelsen for uanmodet forretningsførelse er, at der er en formodning for, at den ikke tilstedeværende nødstedte har en interesse i, at tredjemand griber ind. når den pågældende ikke selv er i stand til at varetage sine interesser.
Man kan sige, at der er en forventning om et efterfølgende samtykke fra forretningsherren. Det er ikke en betingelse, at skaden er umiddelbart overhængende eller sikker, men blot at der er en vis fare til stede.
Når politiet eller en nabo i tilfælde af indbrud rekvirerer Falck til at foretage afdækning, skal regningen betales af husejeren (eller dennes forsikring) som følge af reglen om uanmodet forretningsførelse.

Lad lokale firmaer løse din opgave

Hele Horsens kommune er dækket ind af vores netværk af professionelle advokater f.eks.:
  • Addit
  • Sønder Vissing
  • Voersvadbro
  • Gantrup
  • Grædstrup

Få 3 Advokat Horsens tilbud


Eksempler på advokat i 8700 Horsens

Ladegaard, Rasmussen & Partnere I/S
Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
CVR: 25493656
Hjemmeside
Ret & Råd Sundhuset I/S
Clarasvej 2
8700 Horsens
CVR: 29124566
Hjemmeside
Retnu.dk Advokatfirma
Søndergade 28
8700 Horsens
CVR: 27106633
Hjemmeside