Advokat i Hornbæk

  • Få 3 attraktive tilbud fra advokater i Hornbæk
  • Udfyld onlineformularen på under 3 minutter
  • Spar 10 procent på en seriøs advokat

Få 3 tilbud

Find den rigtige advokat til opgaven

3. august 2017. Den hurtige vej til den rigtige advokat. 3advokattilbud.dk har siden 2014 formidlet en lang række advokatopgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde en god advokat.
Beskriv kort din situation i formularen så kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere den helt rigtige advokat til at kontakte dig. Advokaterne kontakter dig inden for 1-2 arbejdsdage.
Det er 100% uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse advokater. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele sagsforløbet.

Eksempler på advokatopgaver: Kontrakter, retssager og inkasso

Her er et par eksempler på arbejdsområder for en almindelig advokat. Kontrakter: Advokaten rådgiver klienter om udarbejdelse af leveringsbetingelser og kundekontrakter. Derved sikres klienten det optimale udgangspunkt for at hente pengene hos kunderne. Klientens krav er ikke stærkere end aftalegrundlaget.
Retsager: En stor del af en advokats tid anvendes på retssager. Retsadvokater kan føre flere hundrede sager i løbet af et år og har derved enorm rutine og erfaring i at føre sager i især byretten. Denne rutine og vidensbank kommer advokatens klienter til gode.
Tvangsrealisering og indsættelser: Når der foretages udlæg i debitors aktiver, kan disse aktiverne efterfølgende sælges på auktion. Klienten skal afholde alle omkostninger ved auktionen og det kan derfor kun betale sig at sælge aktiver på auktion, som man er sikker på vil indbringe et provenu.

Find den rigtige advokat uanset opgavens art

Professionelle advokatfirmaer assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Arbejdsmiljøret
  • Arvesager
  • Erstatning for personskade
  • Fratrædelsesaftaler
  • Internationale kontrakter

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3100 Hornbæk
Advokat Jens-Ole Andersen
Havnevej 6
3100 Hornbæk
CVR: 11266673
Hjemmeside
Charlotte Bruhn advokatfirma
Engholmvej 5
3100 Hornbæk
CVR: 33018053
Hjemmeside
Ekstrand Advokater
Solvej 7 A
3100 Hornbæk
CVR: 38113976
Hjemmeside