Advokat Holstebro

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Holstebro
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på advokat hjælp i Holstebro

13. juli 2018. Få 3 billige tilbud på juridisk advokat bistand i Holstebro. Opret din advokatopgave i formularen online på mindre end 5 minutter og send den ind til os. Vi påtager os at finde tre dygtige advokater i Holstebro-området, der hver får lov at levere et attraktivt tilbud til dig - nemt, gratis og uforpligtende.
Indtast din sag i formularen online, dog uden nogen personfølsomme oplysninger. Gem dem til du mødes med den advokat, du vælger. Når du har indsendt din sag, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber.
Vores store gruppe af advokatfirmaer har alle mange års erfaring i advokat branchen. De har som følge deraf lang erfaring med at løse netop din type sager. Undgå de grønne uerfarne advokater og vælg i stedet en, som er kompetent til at løse din sag med det ønskede resultat til følge.

Selvstændige og tabt arbejdsfortjeneste

Reglerne om erstatning for tabt arbejdsfortjeneste forefindes i erstatningsansvarsloven. Selvstændigt erhvervsdrivende får ligesom lønmodtagere erstatning for skaderelaterede tab. Har en selvstændig erhvervsdrivende, der er skadelidt, antaget medhjælper, ydes der også erstatning for udgiften hertil.
Såfremt skadelidte ikke kan vende tilbage til arbejdsmarkedet, og det dermed må antages, at skadelidte vil lide et varigt erhvervsevnetab på mindst 15 procent, ydes erstatning indtil det tidspunkt, hvor det er muligt midlertidigt eller endeligt at skønne over skadelidtes fremtidige erhvervsevne. På dette tidspunkt ophører retten til erstatning for tabt arbejdsfortjeneste.

Lad kvalitetssikrede firmaer løse din opgave

Her er yderligere fem gode grunde til, at du bør bestille 3 gratis advokattilbud allerede i dag.
  • Her får du nemt 3 billige tilbud
  • Find din dygtige fagmand her
  • Indtast din opgave på under 4 minutter
  • Lad dygtige firmaer løse din opgave
  • Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7500 Holstebro

Advodan Holstebro I/S
Nørregade 27
7500 Holstebro
CVR: 32495583
Hjemmeside
Advokat Steffen Møller
Ellehammersvej 85
7500 Holstebro
CVR: 61447210
Hjemmeside
Uldall & Laursen
Grønsgade 1
7500 Holstebro
CVR: 16812374
Hjemmeside