Advokat Holbæk

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Holbæk
  • Udfyld skemaet online på mindre end 3 minutter
  • Billig advokat - Der er gode tilbud at få

Få 3 Advokat Holbæk tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 tilbud på seriøs advokat hjælp i Holbæk

En tvist er ikke en amerikansk dans men derimod en uenighed, der er opstået mellem to eller flere parter. Denne uenighed er gået i hårdknude og det er på tide, at der kommer en advokat på banen. Et eksempel er uenigheder eller misforståelser ifm. et byggeri i Holbæk.
Mange tvister løses på egen hånd mellem bygherre og entreprenør. Når tvisten ikke kan løses af parterne selv, har man brug for hjælp fra en advokat. Det kunne for eksempel være, hvis bygherren ikke er tilfreds med det leverede arbejde mens entreprenøren mener, at opgaven er løst perfekt.
Et andet eksempel kunne være, at byggeriet tager meget længere tid og prisen samtidig stiger. I disse tilfælde kan en advokat fungere som mægler og rådgiver, og være ansvarlig for kommunikationen med entreprenøren. En advokat i Holbæk kan ligeledes repræsentere dig ved en retssag, hvis det skulle komme der til.

Advokat til boopgørelse ved dødsfald

Er du nærmeste pårørende til en nylig afdød så læs videre her. Der skal udarbejdes en opgørelse over den afdødes værdier og gæld til skifteretten. Hvis den afdøde kun havde gæld eller en meget lille formue, skal der blot laves en meget simpel opgørelse, og boet efter den afdøde kan hurtigt afsluttes.
Hvis den afdøde havde større formue, skal der laves en opgørelse til skifteretten over alt, hvad den afdøde havde af formue og gæld. Det er ikke nødvendigt at møde op i skifteretten, men det er et tilbud, hvis du ønsker en kort vejledning i, hvad du selv skal gøre.
Hvis du ikke selv kan overkomme at lave opgørelse til skifteretten og få arven fordelt, behøver du ikke at deltage i mødet i skifteretten. Du sender blot din advokat som vil præsentere sagen for Skifteretten. Advokaten kan ligeledes udarbejde oversigten over formue og gæld.

Få en skrap advokat til din inkassosag

Advokatfirmaer i Holbæk yder juridisk hjælp overalt i kommunen:
  • Kisserup
  • Vipperød
  • Hagested
  • Gislinge
  • Svinninge

Få 3 Advokat Holbæk tilbud


Eksempler på advokat i 4300 Holbæk

Advodan Holbæk I/S
Kanalstræde 1
4300 Holbæk
CVR: 71748014
Hjemmeside
Faberman Advokat ApS
Kanalstræde 10
4300 Holbæk
CVR: 33151357
Hjemmeside
Judan Advokater I/S
Havnegade 4
4300 Holbæk
CVR: 33168322
Hjemmeside