Advokat i Hillerød

  • Få 3 velegnede tilbud fra advokater i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på mindre end 3 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - spar let (10%)

Få 3 Advokat tilbudAdvokat i Hillerød ➽ Få 3 gratis tilbud på et par dage

21. december 2017. At finde en dygtig og billig advokat i Hillerød kan være en svær opgave. Det skyldes, at de fleste danskere heldigvis sjældent har behov for en advokat, og dermed også har begrænset indsigt og erfaring i markedet for advokatydelser.
Hvad gør man så, hvis man pludselig har behov for en advokat? Det er her 3advokattilbud.dk kommer ind i billedet. Vores primære opgave er at gøre markedet langt mere gennemskueligt og tilgængeligt for den almene forbruger.
Helt konkret hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende med at få tre tilbud fra advokater i Hillerød, der præcist matcher dine krav og forventninger. Vores mission er at stille dig i den mest favorable position, når du skal ud og finde en advokat til din sag.

Hvad er fri proces?

Fri proces betyder, at staten betaler alle dine udgifter til en retssag ved domstolene, uanset om du vinder eller taber sagen. Betingelsen for at få fri proces er, at din indtægt ikke må overstige et bestemt beløb, der reguleres en gang om året.
I 2015 var beløbet 304.000 DKK. Hvis du er gift eller samlevende skal jeres fælles indtægt være under 386.000 DKK. Såfremt du haru hjemmeboende børn under 18 år forhøjes indtægtsgrænsen med 53.000 DKK pr. barn.
Man kan ofte få fri proces til de fleste ægteskabs- og forældremyndighedssager. I andre typer sager er det Civilstyrelsen, der vurderer om der er rimelig grund til at få fri proces. Lad en professionel advokat hjælpe dig med at ansøge om fri proces.

Find den helt rigtige advokat til opgaven

Bor du i Hillerød kommune, kan vi finde en dygtig advokat til din opgave:
  • Meløse
  • Harløse
  • Alsønderup
  • Tulstrup
  • Nejede

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3400 Hillerød
Advokathuset Nordsjælland
Slotsgade 48
3400 Hillerød
CVR: 31471591
Hjemmeside
Advokat Lotte Borg Jørgensen
Roskildevej 10 A
3400 Hillerød
CVR: 35384138
Hjemmeside
Advokatfirmaet Furesøgruppen
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
CVR: 15949392
Hjemmeside