Advokat Hillerød

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på bare 4 minutter
  • Billig advokat - Bliv ikke snydt på prisen

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat i Hillerød ➽ Få 3 gratis tilbud på et par dage

16. juli 2018. Det kan være ganske svært at finde en både kompetent og billig advokat i Hillerød. Det skyldes blandt andet, at langt de fleste danskere sjældent har brug for en advokat, og derfor har en ret begrænset indsigt i og erfaring med markedet for advokatydelser.
Hvad gør man så, når der pludselig opstår et behov for en advokat? Det er lige her, at 3advokattilbud.dk kommer ind i billedet. Vores fornemmeste opgave er at gøre markedet for advokatydelser mere gennemskueligt for forbrugerne. Der er som bekendt ingen grund til at betale for meget for en advokat.
Helt konkret skaffer vi dig 100 pct gratis og uforpligtende 2-3 seriøse tilbud fra solide og fleksible advokater i Hillerød, som helt præcist matcher dine krav og ønsker. Vores (enkle) mission er at stille dig i den bedst mulige position, når du skal bruge en advokat til at løse en sag for dig. Indsend dig sag allerede i dag!

Hvad er fri proces?

Fri proces betyder, at staten betaler alle dine udgifter til en retssag ved domstolene, uanset om du vinder eller taber sagen. Betingelsen for at få fri proces er, at din indtægt ikke må overstige et bestemt beløb, der reguleres en gang om året.
I 2015 var beløbet 304.000 DKK. Hvis du er gift eller samlevende skal jeres fælles indtægt være under 386.000 DKK. Såfremt du haru hjemmeboende børn under 18 år forhøjes indtægtsgrænsen med 53.000 DKK pr. barn.
Man kan ofte få fri proces til de fleste ægteskabs- og forældremyndighedssager. I andre typer sager er det Civilstyrelsen, der vurderer om der er rimelig grund til at få fri proces. Lad en professionel advokat hjælpe dig med at ansøge om fri proces.

Find den helt rigtige advokat til opgaven

Bor du i Hillerød kommune, kan vi finde en dygtig advokat til din opgave:
  • Meløse
  • Harløse
  • Alsønderup
  • Tulstrup
  • Nejede

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3400 Hillerød

ADVODAN Hillerød
Carlsbergvej 32
3400 Hillerød
CVR: 35860312
Hjemmeside
Advokat Lotte Borg Jørgensen
Roskildevej 10 A
3400 Hillerød
CVR: 35384138
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kristian Qvist Krüger
Herredsvejen 2
3400 Hillerød
CVR: 34236100
Hjemmeside