Advokat Herning

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Herning
  • Udfyld formularen online på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Spar mindst 25% nu

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Juridisk bistand i Herning? Få 3 gratis advokat tilbud

4. juli 2018. Modtag 3 skræddersyede advokattilbud fra advokatfirmaer i Herning, som gerne vil udføre din advokat opgave. Indtast din opgave i online formularen på kun 3 minutter og få 3 attraktive tilbud i løbet af 48 timer. Vores tjeneste er helt gratis og uforpligtende af anvende.
Du kan opnå en rabat på næsten 15% på din advokatopgave ved at anvende denne gratis online service. Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kan anbefale en pålidelig og billig advokat i Herning. Men det kan vi! Vi matcher din sag med de bedst egnede lokale advokater.
Også i advokatbranchen findes der tvivlsomme firmaer med et dårligt ry efter mange dårligt udførte opgaver og tabte sager. Alt dette kan du undgå ved at benytte vores service her på siden! Opret din opgave på under 5 minutter så er du i gang med at få løst din sag!

Ansvar for manglende vedligeholdelse

Manglende vedligeholdelse eller eftersyn kan føre til ansvar. Derudover er der en generel pligt til at afværge en påregnelig fare ved at træffe foranstaltninger til at afværge den fare, som man har fremkaldt.
Således er en kommune forpligtet til at foretage afdækning, hvis der er gravet et hul i fortovet for at foretage en reparation, som fodgængere kan falde ned i eller på anden måde komme til skade på grund af. På samme måde er kommunen forpligtet til at vedligeholde fortove og veje.
Udgangspunktet er, at man pålægger ansvaret for en undladelse, hvor der er handlepligt jf. lovgivningen, hvor en forudgående handling har medført farefremkaldelse, eller i tilfælde hvor man positivt bliver opmærksom på en fare, og undlader at tage skridt til, at faren afværges.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få gratis og uforpligtende advokattilbud indenfor en hel stribe forskellige emner f.eks.:
  • Stiftelse af selskaber
  • Større virksomhedsændringer
  • Straffesager
  • Ugift samlevende
  • Voldgiftssager

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7400 Herning

Advokathuset Eegholm
Kampmannsgade 12
7400 Herning
CVR: 19423581
Hjemmeside
Bale Advokatfirma
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 32666310
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg ApS
Torvet 8, 1.
7400 Herning
CVR: 32347479
Hjemmeside