Advokat Herning

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Herning
  • Udfyld formularen på under 5 minutter
  • Billig advokat - Spar tid - brug vores service

Få 3 Advokat Herning tilbud
Ageras Advokattilbud

Juridisk bistand i Herning? Få 3 gratis advokat tilbud

Modtag 3 konkrete og billige advokattilbud fra advokatfirmaer i Herning, som gerne vil udføre din advokat opgave. Indtast din advokatsag i online formularen på ca 3-6 minutter og få tilsendt 3 fantastiske tilbud i løbet af 45 timer. Vores tjeneste er helt gratis og uforpligtende af anvende.
Du kan opnå en rabat på næsten 15% på din advokatopgave ved at anvende denne gratis online service. Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kan anbefale en pålidelig og billig advokat i Herning. Opret din opgave på ca 3-6 minutter så er du i gang med at få løst din sag!
Indtægter af særeje: Tidligere var indtægt af særeje fælleseje, medmindre andet var bestemt, jævnfør den nu ophævede bestemmelse i Retsvirkningsloven § 21, stk. 2. En vis afhjælpning kan ske i kraft af vederlagskrav, men en eventuel værdistigning er ikke omfattet deraf.

Ansvar for manglende vedligeholdelse

Manglende vedligeholdelse eller eftersyn kan føre til ansvar. Derudover er der en generel pligt til at afværge en påregnelig fare ved at træffe foranstaltninger til at afværge den fare, som man har fremkaldt.
Således er en kommune forpligtet til at foretage afdækning, hvis der er gravet et hul i fortovet for at foretage en reparation, som fodgængere kan falde ned i eller på anden måde komme til skade på grund af. På samme måde er kommunen forpligtet til at vedligeholde fortove og veje.
Udgangspunktet er, at man pålægger ansvaret for en undladelse, hvor der er handlepligt jf. lovgivningen, hvor en forudgående handling har medført farefremkaldelse, eller i tilfælde hvor man positivt bliver opmærksom på en fare, og undlader at tage skridt til, at faren afværges.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få gratis og uforpligtende advokattilbud indenfor en hel stribe forskellige emner f.eks.:
  • Stiftelse af selskaber
  • Større virksomhedsændringer
  • Straffesager
  • Ugift samlevende
  • Voldgiftssager

Få 3 Advokat Herning tilbud


Eksempler på advokat i 7400 Herning

Bale Advokatfirma
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 32666310
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg ApS
Torvet 8, 1.
7400 Herning
CVR: 32347479
Hjemmeside
Advokat Thomas Refning Poulsen
Søndergade 18 A
7400 Herning
CVR: 26496829
Hjemmeside