Advokat i Herlev

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Herlev
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Spar 25 pct på en reel advokat

Få 3 tilbud

Herlev advokat? Sådan får du 3 gratis tilbud

3. august 2017. Her på websiden får du nemt, gratis og uforpligtende kontakt til advokatfirmaer over hele Danmark. Beskriv dine sag og bliv kontaktet af advokatfirmaer med konkrete tilbud. Det er helt gratis og du får et godt beslutningsgrundlag. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du får, er du ikke forpligtet til det.
Med det rigtige tilbud kan du spare op til 40% i forhold til normalprisen. Udfyld online skemaet på mindre end 3 minutter og fortæl, hvad det er du ønsker tilbud på. Jo mere detaljeret du beskriver din advokatopgave, jo mere præcise tilbud vil du med stor sandsynlighed få.
Benyt dig af denne gratis onlineservice. Indtast din advokatopgave nu og få tilsendt 3 100% skræddersyede tilbud i løbet af 3 hverdage. Vi matcher din opgave med professionelle relevante advokatkontorer uanset hvor i landet du bor.

Lad en advokat hjælpe med forældrekøbet

Tænker du på at købe en ejerlejlighed til dit barn - et såkaldt forældrekøb - så bør du kontakte en boligadvokat først for at undgå ubehagelige overraskelser. Baggrunden for at begrebet forældrekøb opstod var, at det for mange unge (især studerende) var svært at finde et sted at bo.
Fordelene ved et forældrekøb er selvfølgelig, at den unge får et sted at bo. Derudover sikrer skattereglerne en højere fradragsværdi for renteudgifterne. Hertil kommer, at forældrene slipper for at betale ejendomsværdiskat og at barnet muligvis kan få boligsikring.
Ulemperne ved et forældrekøb er, at det kræver kapital hos forældrene og at den unge skal betale en rimelig husleje, som skattevæsenet accepterer. Herudover er der selvfølgelig risikoen for endnu en boligboble, der får priserne til at styrtdykke.

Advokatassistancen er nær i Herlev kommune

Der er hjælp at få til din sag, uanset hvor i Herlev kommune du bor:
  • Klausdalbro
  • Hjortespring
  • Kildegård
  • Marielund
  • Sønderlund

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2730 Herlev
Administrator Teamet
Nørrelundvej 8 B
2730 Herlev
CVR: 15787279
Hjemmeside
Christian G. Carlsen Advokat ApS
Herlev Hovedgade 201 A
2730 Herlev
CVR: 29202982
Hjemmeside
HerlevAdvokaten
Gl. Klausdalsbrovej 476
2730 Herlev
CVR: 16750786
Hjemmeside