Advokat i Helsinge

  • Få 3 fantastiske tilbud fra advokater i Helsinge
  • Udfyld skemaet på mindre end 5 minutter
  • Billig advokat - Du får tilbud fra billige firmaer

Få 3 Advokat tilbudAdvokat tilbud i Helsinge? Modtag 3 gratis tilbud

21. december 2017. Beskriv din opgave i formularen på 3 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi din opgave videre og garanterer at du får kontakt med en advokat i Helsinge som kan hjælpe dig med din specifikke opgave.
Derfor slipper du for selv at skulle opsøge advokater i Helsingeområdet, med henblik på advokathjælp. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav om blandt andet seriøsitet og validitet.
Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når du får dem. Dine kontaktoplysninger bliver kun tilgængelige for de advokater, som ønsker at afgive et tilbud på din opgave.

Næsten halvdelen af alle ægteskaber ender med en skilsmisse

Her er nogle ting du skal være opmærksom på ved oprettelse af et testamente. I testamenten kan gøre dine arvinger en stor tjeneste ved at angive, at arven skal være en speciel form for særeje, hvad enten arvingen allerede er gift eller senere bliver det.
De seneste 10 år er antallet af skilsmisser i Danmark steget med 25% - og det er selvom antallet af indgåede ægteskaber har været næsten konstant. Skilsmisseprocenten - der er antallet af skilsmisser på et år holdt op mod antallet af indgåede ægteskaber i samme år - nærmer sig 50%.
Meget tyder derfor på, at hvert andet ægteskab ender med skilsmisse. Derfor bliver ægtepagter om skilsmissesæreje også benyttet af flere og flere ved indgåelse af ægteskab. Denne særlige type ægtepagt matcher bedre de fleste menneskers forhold og ønsker.

En advokat hjælper dig med svar på dine spørgsmål

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne advokat arbejder med:
  • Arbejdspladsvurderinger
  • Børsmarkedet
  • Erstatning og ansvar
  • Internationale retsforhold
  • Skilsmisseskøde

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3200 Helsinge
Gribskovadvokaterne
Østergade 12
3200 Helsinge
CVR: 79062111
Hjemmeside
Advokaterne i Bødkergården
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 13022194
Hjemmeside
Advokat Bettina Jill Kaysø
Østergade 8
3200 Helsinge
CVR: 86088428
Hjemmeside