Advokat Helsingør

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Helsingør
  • Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • Billig advokat - Find den billigste pris nu

Få 3 Advokat Helsingør tilbud
Ageras Advokattilbud

Helsingør advokat? Her kan du få 3 gratis tilbud i dag

Det første du skal gøre er, at beskrive den opgave, som du ønsker at en advokat i Helsingør skal hjælpe dig med. Det kan være alt fra skilsmissesager til hjælp til udarbejdelse af testamente eller fremtidsfuldmagt og meget mere. Udfyld blot formularen hos vores tilknyttede tilbudsportal med en præcis beskrivelse af sagen, så advokaterne i Helsingør hurtigt kan vurdere opgavens omfang og sammensætte et godt tilbud.
Herefter bliver din opgave sendt i udbud hos vores net af tilknyttede advokater. De 3 første advokater der reagerer, får så lov at byde på din opgave og modtager dine kontaktoplysninger. Ved at benytte 3advokattilbud.dk til at indhente advokat tilbud på, kan du i visse tilfælde spare op til 20 procent på advokatsalæret. Husk at vore tilknyttede advokatkontorer løser alle typer af sager fx inkasso, skilsmisse, forældrekøb, fremtidsfuldmagt samt alle slags boligsager.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

Advokater tilbyder juridisk service inden for en lang række områder. Fogedsager: Det er fogedrettens opgave at sikre, at tvangsfuldbyrdelse af domme sker på betryggende vis. Advokaten er klientens mand i fogedretten og det er i fogedretten, det hårde arbejde med en sag skal omsættes til penge.
Konkurs: Kreditor kan begære en debitor konkurs. Dermed fratages debitor retten til at råde over aktiver. Samtidig kan det give kreditor et overblik over debitor økonomiske situation og debitors aktiver. En konkursbegæring koster penge og der skal stilles sikkerhed i forbindelse med konkursbegæringen.
Konkurs er derfor et instrument, som kreditor kan benytte i forbindelse med inddrivelse. Det bør dog nøje overvejes, om det er hensigtsmæssigt og økonomisk rentabelt på den lange bane. Beslutningen tages i samarbejde med klienten, som ofte har afgørende oplysninger om debitor.

Selv i Horserød kan vi skaffe advokathjælp

Uanset hvor i Helsingør kommune du bor, kan du få juridisk hjælp:
  • Saunte
  • Skibstrup
  • Ålsgårde
  • Horserød
  • Hellebæk

Få 3 Advokat Helsingør tilbud


Eksempler på advokat i 3000 Helsingør

ADVODAN Helsingør
Strandgade 51
3000 Helsingør
CVR: 18384817
Hjemmeside
Advokat Ulla Degnegaard
Bramstræde 7
3000 Helsingør
CVR: 11475841
Hjemmeside
Advokat Margrete Elna Steen
Stengade 37
3000 Helsingør
CVR: 35113428
Hjemmeside