Advokat Helsingør

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Helsingør
  • Udfyld skemaet online på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Helsingør advokat? Her kan du få 3 gratis tilbud i dag

3. juli 2018. Det første du skal gøre er, at beskrive den opgave, som du ønsker at advokaten fra Helsingør skal hjælpe dig med. Det kan være alt fra skilsmissesager til hjælp til udarbejdelse af testamente eller fremtidsfuldmagt og meget mere.
Udfyld blot formularen hos vores tilknyttede tilbudsportal med en præcis beskrivelse, så advokaterne i Helsingør hurtigt kan vurdere opgavens omfang.
Herefter bliver din opgave sendt i udbud hos vores net af tilknyttede advokater. De 3 første advokater der reagerer, får så lov at byde på din opgave og modtager dine kontaktoplysninger. Ved at benytte 3advokattilbud.dk til at indhente advokat tilbud på, kan du i visse tilfælde spare op til 20 procent på advokatsalæret.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

Advokater tilbyder juridisk service inden for en lang række områder. Fogedsager: Det er fogedrettens opgave at sikre, at tvangsfuldbyrdelse af domme sker på betryggende vis. Advokaten er klientens mand i fogedretten og det er i fogedretten, det hårde arbejde med en sag skal omsættes til penge.
Konkurs: Kreditor kan begære en debitor konkurs. Dermed fratages debitor retten til at råde over aktiver. Samtidig kan det give kreditor et overblik over debitor økonomiske situation og debitors aktiver. En konkursbegæring koster penge og der skal stilles sikkerhed i forbindelse med konkursbegæringen.
Konkurs er derfor et instrument, som kreditor kan benytte i forbindelse med inddrivelse. Det bør dog nøje overvejes, om det er hensigtsmæssigt og økonomisk rentabelt på den lange bane. Beslutningen tages i samarbejde med klienten, som ofte har afgørende oplysninger om debitor.

Selv i Horserød kan vi skaffe advokathjælp

Uanset hvor i Helsingør kommune du bor, kan du få juridisk hjælp:
  • Saunte
  • Skibstrup
  • Ålsgårde
  • Horserød
  • Hellebæk

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3000 Helsingør

Andersen Advokater
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør
CVR: 26911672
Hjemmeside
WTC advokaterne
Stengade 51
3000 Helsingør
CVR: 16166944
Hjemmeside
Drachmann Advokater I/S
Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør
CVR: 20841133
Hjemmeside