Advokat Hedehusene

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Hedehusene
  • Udfyld formularen online på kun 9 minutter
  • Billig advokat - Få 3 tilbud på din opgave

Få 3 Advokat Hedehusene tilbud
Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 2640

Bavneåsen
Brandhøjvej
Digeager
Møllebovej
Keglens Kvarter
Ingersvej
Hedebovej
Hyrdevangen
Birkevang
Lilleager
Klevehøjvej
Nordvang
Agerhaven
Katrinevej
Bakkevej
Marbjergholmsvej
Jernalderen
Pilevej
Lyngmosen
Hortensiavej

Advokat i Hedehusene? Få gratis 3 aktuelle tilbud

Nettet har øget konkurrencen blandt danske advokater og det har blandt andet medført, at timeprisen på advokatarbejde er gået ned. Årsagen er, at det er blevet uhyre meget nemmere og hurtigere at indhente attraktive tilbud fra flere forskellige advokatfirmaer på en gang.
For eksempel har services som vores sat det i system at bestille et 100% gratis og uforpligtende tilbud på advokatsager fra 2-3 advokatfirmaer fra Hedehusene på en gang. For at få kontante tilbud skal du blot beskrive din advokatsag i onlineskemaet. Det tager kun nogle få minutter og et par klik med musen.
I onlineskemaet tilføjer du dine relevante kontaktoplysninger og trykker derefter på knappen - så får du 3 komkurrencedygtige advokat tilbud fra advokater i Hedehusene i din indbakke på få dage. Du forbliver 100 procent anonym overfor alle andre end de tre advokater, der byder på din opgave.

Særeje ifølge gaveyders bestemmelse

Særeje er endvidere gave, der af tredjemand er givet ægtefællen med det vilkår, at det overdragne skal være særeje. Derimod kan tredjemand ikke ved en gensidigt bebyrdende aftale bestemme, at det overdragne skal være særeje.
Det ville give en ægtefælle mulighed for at gøre sin bodel til særeje uden hensyn til den anden ægtefælle. Ved et dødsboskifte behandles skilsmissesæreje som fælleseje, hvilket muligvis indebærer, at en sådan bestemmelse har udspillet sin rolle, hvis gavemodtagerens ægtefælle afgår ved døden.
Således vil gaven i dødsboet blive behandlet som fælleseje. Aktiverne vil derfor muligvis være fælleseje i et nyt ægteskab, medmindre de ved ægtepagt gøres til særeje. Givet er det dog ikke. Vil gaveyderen imidlertid sikre sig mod den risiko, må bestemmelsen om særeje være en bestemmelse om fuldstændigt særeje.

Den overtagne gæld med fællesbomidler

Svarer modtageren et vist vederlag for det overdragne, eller overtager han et aktiv med pligt til at forrente og afdrage en restgæld, skulle det for så vidt være udelukket, at mere end gavens værdi kunne gøres til særeje.
I retspraksis har det imidlertid hidtil været antaget, at hele aktivet kan gøres til særeje ifølge tredjemands bestemmelse, selv om modtageren i et vist omfang påtager sig pligt til at betale renter og afdrag af den overtagne gæld med fællesbomidler. For at særeje kan anerkendes, må der dog være et klart gavemoment i overdragelsen.
I arveafgiftssagen U l984.564 har Højesteret anerkendt, at en ejendom i sin helhed var særeje, selv om gaven kun androg ca. halvdelen af ejendommens værdi. Men ifølge Hornslets kommentar til dommen ville resultatet næppe have været anderledes, selv om gaven i det konkrete tilfælde kun havde udgjort 20-25 %.

Få 3 Advokat Hedehusene tilbud


Eksempel på lokal advokat i 2640 Hedehusene

Collectia A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
CVR: 20015381
Hjemmeside
Advokatfirmaet Rye Jensen
Banestrøget 1
2630 Taastrup
CVR: 38295276
Hjemmeside
Advokatfirmaet Susanne Mendoza
Kløverprisvej 12
2650 Hvidovre
CVR: 26385202
Hjemmeside