Advokat Haslev

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Haslev
  • Udfyld skemaet på under 6 minutter
  • Billig advokat - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 Advokat Haslev tilbud
Ageras Advokattilbud

Advokat på Haslev? Få helt gratis advokattilbud i dag

3advokattilbud.dk er eksperter i at formidle advokat opgaver mellem privatpersoner og advokatfirmaer. Det er mange års interesse i advokaterhvervet og lovgivningen, der gør at vi påstår, at vi er den bedste gratis onlinetjeneste inde for netop felt.
Du kan regne med at den advokathjælp fra advokater i Haslev du modtager, er helt i top. Vores samarbejde med hundredevis af advokatfirmaer over hele Danmark, er nemlig bygget op over en lang periode. Det er derfor vi er sikre på, vi kun tilbyder de bedste advokater.
Vi lever af at formidle advokathjælp i blandt andet Haslev og derfor vil være katastrofalt, hvis du fik en dårlig oplevelse hos en af vores samarbejdspartnere. Vi håber, du vil anvende vores gratis tjeneste og på den måde spare både tid og penge på en advokat i Haslev.

Bestem selv, hvem der skal arve 75% af din formue

Har du tænkt på, om det var ved at være tid til at opsøge en advokat og få oprettet et testamente? I et testamente kan du frit bestemme, hvem 75% af din formue skal tilfalde, når du har livsarvinger. Det kan være Frelsens Hær, men det kan også være et bestemt af børnene.
Har du i dit testamente bestemt, at et af dine 3 børn skal arve mest muligt, får dette barn 75% af din formue udover sin tvangsarv på 8,33%. Dette (heldige) barn får således ialt 83,33% af din formue, medens de to andre kun får deres tvangsarv på 8,33% hver.
Hvis du ønsker at begunstige en samlever, kan du ligeledes i testamentet bestemme, at 75% af formuen skal gå til din samlever. Der findes også et begreb kaldet "udvidet samlevertestamente" som kan sikre samleveren en endnu højere andel af arven.

Få 3 tilbud på juridisk bistand

Advokatkontorer i Haslev dækker normalt et stort antal forskellige områder, der alle er reguleret af lovgivningen f.eks.
  • Retssager
  • Samliv
  • Trafikulykker
  • Udlændingeret
  • Virksomhedsmægler

Få 3 Advokat Haslev tilbud


Eksempler på advokat i 4690 Haslev

Jco Advokater ApS
Stationspladsen 12
4690 Haslev
CVR: 29843295
Hjemmeside
Advokatfirmaet Svendsen
Jernbanegade 24
4690 Haslev
CVR: 21426113
Hjemmeside
Elverdam Advokater A/S
Stationspladsen 12
4690 Haslev
CVR: 29844003
Hjemmeside