Advokat i Halsnæs

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Halsnæs
  • Udfyld web formularen på mindre end 7 minutter
  • Billig advokat - Vi sender din opgave i udbud

Få 3 Advokat tilbudAdvokat tilbud i Halsnæs kommune? Spar nemt 25%

21. december 2017. Det er ofte et langt sejt træk at slås med forsikringsselskabet, og i sidste ende er du måske ikke en gang sikker på, hvilken erstatning eller forsikringssum, du måske kan forvente at få?
En advokat i Halsnæs kommune har stor erfaring i forsikringssager, og kan derfor give dig en hurtig og effektiv rådgivning inden for forsikring. Har du problemer med dit forsikringsselskab så få hjælp af en forsikrings advokat.
Fortæl os om din sag mod forsikringsselskabet i skemaet. Herefter finder vi de 3 bedst egnede advokater i Halsnæs kommune til netop din sag og de får udleveret dine kontaktoplysninger.

En advokat fører din sag i byretten

Har du en sag som du mener skal i byretten, bør du kontakte en advokat. Advokaten sørger for grundig gennemgang af sagen, især med henblik på en afklaring af, om det overhovedet kan betale at køre sagen rent omkostningsmæssigt i forhold til det udbytte man evt. kan få.
En retssag kan være temmelig opslidende både tidsmæssigt og økonomisk. Indgåelse af forlig - både indenretligt og udenretligt - kan derfor i visse tilfælde være et udmærket alternativ til en retssag. Denne mulighed bør først vurderes og drøftes med advokaten.
Såfremt I beslutter jer for at lægge sag an, sørger advokaten for deltagelse i retsmøder, udarbejdelse af processkrifter, bevisførelse møder ved rettens hovedforhandling og så videre. Advokaten påtager sig både småsager under 50.000 DKK og almindelige retssager.

En certificeret advokat løser mange typer af opgaver

Du kan få professionel advokatbistand uanset hvor i Halsnæs kommune du bor:
  • Kikhavn
  • Liseleje
  • Asserbo
  • Torup
  • Evetofte

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3310 Halsnæs
Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside
1270 K Advokatanpartsselskab
Kystvej 8
3360 Liseleje
CVR: 29623236
Hjemmeside