Advokat Halsnæs

  • Få 3 hurtige tilbud på advokater i Halsnæs
  • Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Få den billigste pris nu

Få 3 Advokat Halsnæs tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Halsnæs

Astersvej
Grimstrupvej
Peder Andersensvej
Nøddevænget
Lærkestien
Højagervej
Egholmvej
Elmevangen
Gydebakken
Norgesvej
Mosesvinget
Hegnsvænget
Petuniavej
Fjordbakken
Annexvej
Nordvej
Birkevænget
Bakketoften
Lille Strandvej
Lille Havelsevej

Advokat tilbud i Halsnæs kommune? Spar nemt 25%

Det er ofte et langt sejt træk at slås med forsikringsselskabet, og i sidste ende er du måske ikke en gang sikker på, hvilken erstatning eller forsikringssum, du måske kan forvente at få? En advokat i Halsnæs kommune har stor erfaring i forsikringssager, og kan derfor give dig en hurtig og effektiv rådgivning inden for forsikring.
Har du problemer med dit forsikringsselskab så få hjælp af en forsikrings advokat. Fortæl os om din sag mod forsikringsselskabet i skemaet. Herefter finder vi de 3 bedst egnede advokater i Halsnæs kommune til netop din sag og de får udleveret dine kontaktoplysninger.
Det gælder efter bestemmelsens nr. 1, når båndlæggelse af tvangsarv ophører ved arvingens fyldte 25 år, hvis der sker fritagelse for båndlæggelse som følge af, at arven er af ringe værdi, når der sker frigivelse som følge af, at det er en velfærdssag for arvingen eller arven er af ringe værdi.

En advokat fører din sag i byretten

Har du en sag som du mener skal i byretten, bør du kontakte en advokat. Advokaten sørger for grundig gennemgang af sagen, især med henblik på en afklaring af, om det overhovedet kan betale at køre sagen rent omkostningsmæssigt i forhold til det udbytte man evt. kan få.
En retssag kan være temmelig opslidende både tidsmæssigt og økonomisk. Indgåelse af forlig - både indenretligt og udenretligt - kan derfor i visse tilfælde være et udmærket alternativ til en retssag. Denne mulighed bør først vurderes og drøftes med advokaten.
Såfremt I beslutter jer for at lægge sag an, sørger advokaten for deltagelse i retsmøder, udarbejdelse af processkrifter, bevisførelse møder ved rettens hovedforhandling og så videre. Advokaten påtager sig både småsager under 50.000 DKK og almindelige retssager.

En certificeret advokat løser mange typer af opgaver

Du kan få professionel advokatbistand uanset hvor i Halsnæs kommune du bor:
  • Kikhavn
  • Liseleje
  • Asserbo
  • Torup
  • Evetofte

Få 3 Advokat Halsnæs tilbud


Eksempler på advokat i Halsnæs

Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside