Advokat Haderslev

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Haderslev
  • Udfyld formularen online på mindre end 9 minutter
  • Billig advokat - Spar nemt tid og penge

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

3 gratis tilbud på advokat i Haderslev - Bestil dem her!

29. juli 2018. At finde en kvalitetsbevidst advokatkontor i Haderslev er ikke helt så let som man måske tror. Ikke alle advokat kontorer er kendt for et godt ry og hvad bør man egentlig betale for at få udført en advokatopgave af et lokalt advokatkontor i Haderslev ?
Svaret er lige her på siden, hvor du - gratis og uforpligtende - får 3 skræddersyede tilbud fra kvalitetssikrede advokat kontorer i Haderslev. Du skal blot indtaste din opgave i formularen på 2 minutter. I løbet af et par dage modtager du 2-3 stærke tilbud som du frit kan vælge mellem.
Muligvis er din sag speciel? Så bør du detaljeret forklare sagen så nøjagtigt som det er muligt, så kun de advokatkontorer med de præcise kvalifikationer reagerer på dit problem. Er din sag simpel, er det oplagt at gå efter den billigste pris. Mere vanskelige sager skal ikke være afhængig af prisen men af kvaliteten.

Erstatning efter offererstatningsloven

Det er en betingelse for erstatning, at lovovertædelsen uden nødigt ophold anmeldes til politiet, og at ansøgning indgives til nævnet inden 2 år efter lovovertrædelsen.
Hvis der rejses straffesag mod skadevolderen, er det en betingelse for erstatning, at erstatningskravet fremsættes under straffesagen. Pr. 1. januar 2015 er det maksimale beløb for tingskade jf. lovens § 9 A 124.500 kroner.
Loven er sekundær jf. § 7, hvilket betyder, at såfremt skadelidte kan få erstatning fra skadevolder, skal den erstatning søges først. Skadelidte skal derfor forsøge at få sine tab dækket fra egen forsikring eller skadevolder, før der kræves erstatning fra statskassen.

Undgå de høje advokat regninger

Her er en række eksempler på opgaver som håndteres dagligt i advokaterhvervet:
  • Arbejdsskadesager
  • Erhvervsret
  • International investeringsret
  • Konkursbehandling
  • Selvsalg

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6100 Haderslev

Buch Advokatfirma I/S
Hansborggade 30
6100 Haderslev
CVR: 12631588
Hjemmeside
Advokathuset Thyssen A/S
Hansborggade 30
6100 Haderslev
CVR: 15283394
Hjemmeside
Bindeballe Advokater ApS
Vinkelvej 9, 1. th
6100 Haderslev
CVR: 25628225
Hjemmeside