Advokat Høng

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Høng
  • Udfyld webformularen på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Få 3 tilbud på din opgave

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 gratis tilbud på lokal advokat hjælp i Høng

6. juli 2018. Teamet bag 3advokattilbud.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for økonomi, revision, salg og juridiske opgaver. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtige fagfolk til den rigtige pris - og vi kender faldgruberne.
Derfor kan vi med udgangspunkt i vores egne erfaringer og en unik online tjeneste opfylde dine behov for advokat hjælp i Høng med et stærkt hold af dygtige fagfolk, der har de rette kompetencer. Indtast din opgave og så er du i gang - helt gratis og uforpligtende.
Hos 3advokattilbud.dk bestræber vi os på at levere en service af meget høj kvalitet. De udførte advokat opgaver bliver derfor fulgt op for at sikre at alle advokatkontorer lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

Arvinger tvangsarver 25% af din formue

Har du oprettet et testamente? Nej? Kender du reglerne for tvangsarving? Nej? Læs med her. Tvangsarven er i dag 25% af den normale arv. Hvis du ikke efterlader dig nogen tvangsarvinger, kan du frit testamentere hele din formue til hvem som helst (også Kattens Værn).
Dette gælder for alle, som ikke er gift og ikke har nogen børn, adoptivbørn eller børnebørn. Hvis du har livsarvinger og ikke er gift, kan du i dag bestemme over 75% af din formue, hvis du opretter et gyldigt testamente.
For at gøre en kort historie lang, bør du altså se at få oprettet et testamente så selv beslutter, hvordan din formue skal fordeles. Selv en lille formue kan udløse ballade blandt arvingerne så få hellere kontakt med en advokat med speciale i arveret hurtigst mulig.

Eksempler på juridisk bistand

Advokathjælp yder til mange forskellige forhold, for eksempel:
  • Afgiftsfrie gaver
  • Corporate forsikring
  • Energi og forsyning
  • Gældssanering
  • Individuel ansættelsesret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4270 Høng

Judan Advokater I/S
Havnegade 4
4300 Holbæk
CVR: 33168322
Hjemmeside
Kastholm Lawaetz Advokater
Labæk 3
4300 Holbæk
CVR: 34928134
Hjemmeside
Selandia Advokater P/S
Isefjords Allé 8
4300 Holbæk
CVR: 36942789
Hjemmeside