Advokat i Guldborgsund

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Guldborgsund
  • Udfyld webformularen på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Snyd ikke dig selv for penge

Få 3 Advokat tilbudFå 3 advokattilbud i Guldborgsund på advokat hjælp

21. december 2017. Vores netværk tæller flere hundrede godkendte advokater landet over. Hvad enten du måtte søge en advokat til at udarbejde et testamente eller til løsning af en nabostrid, så tilsikrer vores store netværk, at vi altid kan finde 3 advokater, der passer til lige præcis din juridiske forespørgsel.
Du skal blot bruge fem minutter på at udfylde online formularen, hvorefter vi på baggrund af din beskrivelse, indhenter 3 tilbud fra advokater, der passer til dine behov og præferencer. Inden for et par dage modtager du helt gratis og uforpligtende 3 relevante og sammenlignelige tilbud.
Brug vores gratis online tjeneste og få tre stærke tilbud på en advokat i Guldborgsund kommune. Du kan spare op til 15 procent i forhold til, hvis du selv skulle ringe rundt til en stribe advokater i Guldborgsund.

Testamente, skilsmissesæreje, fælleseje og ægtepagt

Har du brug for et testamente eller en ægtepagt? Der findes forskellige muligheder for at planlægge arveforholdene med en ægtepagt om skilsmissesæreje. Dette kan gøres som et supplement til testamentet, hvilket de færreste er klar over.
Der er mange danskere, som har ægtepagter uden at være klar over, at de kan få helt andre konsekvenser end de forventede. Der findes flere typer af særeje og kombinationer heraf, der kan tilpasses til en persons individuelle behov og ønsker.
Selv en enkel ægtepagt om, at bestemte aktiver skal være den enes særeje, kan få helt andre effekter end man tror. Det er altid farligt at blande ordninger, f.eks. hvis der både er særeje og fælleseje. Kontakt din lokale advokat for nærmere oplysninger.

Spar op til 30% på en billig advokat

Uanset hvor i Guldborgsund kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud:
  • Nørre Alslev
  • Stubbekøbing
  • Eskildstrup
  • Tingsted
  • Karleby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4850 Guldborgsund
AdvoCoach Hanne Marcussen
Hasseløvej 39
4873 Væggerløse
CVR: 30309545
Hjemmeside
Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside
Advokat Ernst Nielsen
Præstestræde 14
4873 Væggerløse
CVR: 29370206
Hjemmeside