Advokat Guldborgsund

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Guldborgsund
  • Udfyld skemaet på under 4 minutter
  • Billig advokat - Spar 10% på din opgave

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 advokattilbud i Guldborgsund på advokat service

10. juli 2018. Vi sørger for, at du får de 3 bedste tilbud på advokathjælp i Guldborgsund kommune. Vores gratis formidlingstjeneste sætter dig i kontakt med rutinerede lokale advokater i Guldborgsund. Få en hurtig og billig løsning på dine advokatproblemer - bestil 3 advokat tilbud nu. Sådan sparer du 18-22 procent.
I Danmark har vi fri prisdannelse i advokaterhvervet. Dette betyder, at advokaterne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som kunde resulterer det i, at du kan risikere rigtig store forskelle i prisen for nøjagtig den samme ydelse. Få overblik over prisniveauet ved at indhente 3 tilbud.
Du modtager besked pr telefon eller mail, når en advokat ønsker at give dig et attraktivt tilbud. De lokale advokatkontorer i Guldborgsund kommune modtager også dine kontaktinformationer, så I kan lave en endelig aftale om advokatassistance og blive enige om en favorabel pris.

Testamente, skilsmissesæreje, fælleseje og ægtepagt

Har du brug for et testamente eller en ægtepagt? Der findes forskellige muligheder for at planlægge arveforholdene med en ægtepagt om skilsmissesæreje. Dette kan gøres som et supplement til testamentet, hvilket de færreste er klar over.
Der er mange danskere, som har ægtepagter uden at være klar over, at de kan få helt andre konsekvenser end de forventede. Der findes flere typer af særeje og kombinationer heraf, der kan tilpasses til en persons individuelle behov og ønsker.
Selv en enkel ægtepagt om, at bestemte aktiver skal være den enes særeje, kan få helt andre effekter end man tror. Det er altid farligt at blande ordninger, f.eks. hvis der både er særeje og fælleseje. Kontakt din lokale advokat for nærmere oplysninger.

Spar 25-27 procent på en billig advokat

Uanset hvor i Guldborgsund kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud:
  • Nørre Alslev
  • Stubbekøbing
  • Eskildstrup
  • Tingsted
  • Karleby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4850 Guldborgsund

Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside
Ret & Råd Nykøbing F
Vestensborg Alle 2
4800 Nykøbing F
CVR: 17458841
Hjemmeside
Advokan Torben Groth Madsen
Søndergade 22
4900 Nakskov
CVR: 16321885
Hjemmeside