Advokat Guldborgsund

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Guldborgsund
  • Udfyld formularen online på kun 8 minutter
  • Billig advokat - Gratis tilbud på håndværkere

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 advokattilbud i Guldborgsund på advokat hjælp

15. juni 2018. Vi sørger for, at du får de 3 bedste tilbud på advokathjælp i Guldborgsund kommune. Vores gratis formidlingstjeneste sætter dig let i kontakt med rutinerede lokale advokater i Guldborgsund. Få en hurtig og billig løsning på dine advokatproblemer - bestil 3 advokat tilbud nu. Sådan sparer du nemt 18-22 procent.
I Danmark har vi som bekendt fri prisdannelse i advokaterhvervet. Dette betyder, at advokaterne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for rigtig store prisforskelle for præcis den samme ydelse. Få overblik over prisniveauet ved at indhente 3 tilbud.
Din del af arbejdet er nemt - du indtaster blot din advokatopgave i kontaktformularen på 8 minutter og sender den ind til os. Så går vi i gang med at finde de bedste egnede advokatfirmaer i Guldborgsund som modtager dine kontaktoplysninger, så de selv kan kontakte dig.

Testamente, skilsmissesæreje, fælleseje og ægtepagt

Har du brug for et testamente eller en ægtepagt? Der findes forskellige muligheder for at planlægge arveforholdene med en ægtepagt om skilsmissesæreje. Dette kan gøres som et supplement til testamentet, hvilket de færreste er klar over.
Der er mange danskere, som har ægtepagter uden at være klar over, at de kan få helt andre konsekvenser end de forventede. Der findes flere typer af særeje og kombinationer heraf, der kan tilpasses til en persons individuelle behov og ønsker.
Selv en enkel ægtepagt om, at bestemte aktiver skal være den enes særeje, kan få helt andre effekter end man tror. Det er altid farligt at blande ordninger, f.eks. hvis der både er særeje og fælleseje. Kontakt din lokale advokat for nærmere oplysninger.

Spar op til 30% på en billig advokat

Uanset hvor i Guldborgsund kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud:
  • Nørre Alslev
  • Stubbekøbing
  • Eskildstrup
  • Tingsted
  • Karleby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4850 Guldborgsund

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 60175616
Hjemmeside
AdvoCoach Hanne Marcussen
Hasseløvej 39
4873 Væggerløse
CVR: 30309545
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 35868070
Hjemmeside