Advokat i Gribskov

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Gribskov
  • Udfyld skemaet på under 9 minutter
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Få 3 Advokat tilbudAdvokat tilbud i Gribskov? Få dem her og spar penge

21. december 2017. Vi har en række advokater i Gribskov kommune tilknyttet, som er eksperter inden for dette område. Kan du og din tidligere partner således ikke blive enig om, hvordan I klarer forældremyndigheden?
Så har vi en advokat, som kan rådgive dig, i forhold til dine ønsker. Beskriv de områder, du ønsker juridisk bistand til. Du vælger selv, om du vil være detaljeret eller kortfattet. Jo mere præcis, du er, des mere konkret vil advokatens tilbud være.
Vi formidler tilbud både til virksomheder og til private - helt gratis og uforpligtende. Sørg for at dine ønsker bliver hørt i sager om forældremyndighed ved at hyre en god og billig advokat. Du kan naturligvis også få tilbud på alle andre former for advokathjælp.

Tvangsauktioner behandles normalt af en advokat

Eksempler på emner og sager, som varetages af en advokat. Tvangsauktion: Har man udlæg i fast ejendom og andelsboliger kan dette realiseres ved at sætte boligen på tvangsauktion. En kreditor, der ønsker en fast ejendom på tvangsauktion, betaler i første omgang omkostningerne til auktionen.
Såfremt kreditor får del i budsummen, skal auktionsomkostningerne afholdes af auktionskøber. Et udlæg i en bolig, hvor der ikke er udsigt til at udlægshaver får del i buddet, kan forhindres af de andre rettighedshavere.
Man skal således tænke sig rigtig godt om, inden man begærer en fast ejendom på tvang. De officielle salær- og honorartakster ved tvangsauktioner for advokater findes på Advokatsamfundets hjemmeside: www.advokatsamfundet.dk.

Find den bedste advokat uanset opgavens art

Erfarne advokater i Gribskov kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Munkerup
  • Dragstrup
  • Smidstrup
  • Aggebo
  • Villingebæk

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3220 Gribskov
Advokat Lo Breiding
Præstevejen 94
3230 Græsted
CVR: 32633226
Hjemmeside
Muff+Boholdt Advokater
Alfavej 4 C
3250 Gilleleje
CVR: 21771503
Hjemmeside
Advokat Torp
Kurrebrovej 18
3200 Helsinge
CVR: 34559163
Hjemmeside