Advokat i Græsted

  • Få 3 attraktive tilbud fra advokater i Græsted
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Spar 25 procent på en reel advokat

Få 3 tilbud

Find den bedste advokat til opgaven

3. august 2017. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med tilbud fra seriøse og kompetente advokater. Opret din opgave online på under 5 min. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte advokater i Græsted området.
De 3 bedste advokater modtager dine kontaktoplysninger og kan herefter selv kontakte dig med et godt tilbud eller med yderligere spørgsmål til din sag. Du sparer op til 25 procent samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde den helt rigtige advokat til din sag. Opret din opgave allerede i dag!
Tryk på den grønne knap, og du vil blive ført videre til vores indhent-tilbud side. Her vil du blive bedt om at indtaste en beskrivelse af din opgave. Det er her, vi får en forståelse af, hvad du skal bruge en advokat i Græsted til.

Virksomhedsoverdragelse håndteres ofte af en advokat

En virksomhedsoverdragelse er ikke en nem opgave og det er derfor vigtigt, at få assistance fra en kompetent advokat. Salg eller køb af virksomheden kan foregå som anparts- eller aktieoverdragelse eller som aktivoverdragelse, hvor sælgeren beholder virksomheden men sælger indholdet.
I begge tilfælde har man både som sælger og køber brug for at sikre sig, at det, der sælges og købes, svarer til ens forventninger. En advokat er i stand til at læse og forstå en virksomheds årsrapport og dermed blive opmærksom på forhold, som menigmand ikke selv opdager.
En erhvervsadvokat har erfaring med at yde rådgivning til købere af virksomheder især mht. at undersøge de juridiske forhold i virksomheden - en såkaldt due diligence. Købere skal også være opmærksomme på, om virksomheden skal lægges sammen med en eksisterende, eller den fra begyndelsen skal være udskilt.

Advokaten hjælper med svar og løsninger

Advokaterhvervet er et af de mest komplekse erhverv i Danmark. Se her 5 eksempler på emner som advokater arbejder med:
  • Kontrakter
  • Overenskomstkrav
  • Privatret
  • Skødeskrivning
  • Tvister​

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3230 Græsted
Mba Advokat v/ Stefan Borup-Nielsen
Esrumvej 455
3230 Græsted
CVR: 38197045
Hjemmeside
Advokat Lo Breiding
Præstevejen 94
3230 Græsted
CVR: 32633226
Hjemmeside
Advokat Hans Johansen
Breddam 55
3230 Græsted
CVR: 44663414
Hjemmeside